TNT Crust, soğutulmuş ve dondurulmuş pizza sisteminin denetimi için Progea tarafından piyasaya sunulan Movicon.NExT ™ ‘i seçti.
TNT Crust, soğutulmuş ve dondurulmuş pizza sisteminin denetimi için Progea tarafından piyasaya sunulan Movicon.NExT ™ ‘i seçti.

2/10/2020 12:00:00 AM

TNT Crust, soğutulmuş ve dondurulmuş pizza sisteminin denetimi için Progea tarafından piyasaya sunulan Movicon.NExT ™ ‘i seçti.

Yayınlayan: ICC Admin

Yiyecek ve içecek endüstrisi, çeşitli imalat sektörleriyle birlikte büyük soğutma sistemlerinin de denetlenmesine ihtiyaç duyar. Recentemente Şirketi son zamanlarda kendi soğutma sistemlerini yenilemeye karar verdiler ve Bassett Mechanical’daki mevcut sisteme yeni bir teknoloji ekleyerek ve endüstriyel otomasyon konseptlerini uygulayarak sistemi modernize edip süreçleri optimize etmek istediler. Programlanabilir otomasyon kontrolörleri (PAC’ler) ve programlanabilir lojik kontrolörler (PLC’ler) kullanan Bassett Mechanical, tesisin makine dairesi ve çeşitli sistem bileşenlerini yüksek oranda kontrolde tutma hedefinde idiler.

1981 yılında kurulan TNT Crust, dünya çapında dondurulmuş pizza üreticileri, ulusal zincirler ve gıda servisi distribütörleri için hamuru açılmış ve dondurulmuş pizza hamurları üretmektedir. TNT Crust, Green Bay, Wisconsin’de yüz bin metrekareden fazla üretim alanına sahip iki fırın işletiyor. Şirket her yıl hem fırınlanmış hem de kendi kendine yükselen çeşitlerde iki yüz milyondan fazla hamur üretiyor. Bassett Mechanical, kusursuz bir güvenlik kaydına sahip ödüllü bir üretici ve tedarikçi olmasının yanı sıra şirket, hem devlet hem de ulusal düzeyde çok sayıda güvenlik ödülüne layık görüldü ve aynı zamanda endüstri dernekleri ve akran grupları tarafından imalatta mükemmeliyet için ve en önemlisi benzersiz hizmet için müşteriler tarafından bir numaralı marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Durumsal farkındalık için tasarlanmış gelişmiş bir grafik kullanıcı ara yüzü sağlayan soğutma sisteminin kontrolü ve denetimi için denetleyici kontrol ve veri toplama (SCADA) yazılımı olarak NExT. SCADA, Allen-Bradley CompactLogix PAC/PLC kontrolörleri ile operatörlere tüm soğutma sisteminin sezgisel bir grafik sunumunu ve kolay bir otomatik soğutma kontrolü sağlaması nedeniyle Bassett Mechanical Movicon’u öneriyor.

Ayrıca denetim sistemi, verileri bir Microsoft SQL Server Express 2016 veri tabanında topluyor ve depoluyor. Movicon.NExT, sistem verilerinin platforma yerleştirilmiş eğilimler, raporlar ve veri analiz araçlarıyla incelenmesine olanak tanırken, Alarm Dispatcher fonksiyonu sayesinde bakım personeli ve amirleri SMS, VoIP ve e-posta yoluyla sistem olaylarından haberdar edilebiliyor.

Güçlü Alarm Yönetimi aracı, olası iyileştirmeleri anlamak veya bakım faaliyetlerini planlamak için vazgeçilmez bir işlev olan istatistiksel ve kronolojik analizler yapmak için alarm kayıtlarını veri tabanında saklıyor.

Buna ek olarak, yükseltilmiş kontrol sistemi, yükün gerektirdiği şekilde kaynakları daha etkili bir şekilde kullanabiliyor, bu da elektrik güç tüketimi ve ekipman aşınması ve yıpranmasında genel bir azalmaya sebep oluyor ve bakım personelinin tüm sistemi kolayca gezilebilen bir grafik uygulamasıyla görüntüleyebilmesi nedeniyle daha fazla güvenlik sağlıyor.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway#industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

TNT Crust, soğutulmuş ve dondurulmuş pizza sisteminin denetimi için Progea tarafından piyasaya sunulan Movicon.NExT ™ ‘i seçti.