ICC ile Endüstri 4.0 Temelli Akıllı Üretim
ICC ile Endüstri 4.0 Temelli Akıllı Üretim

1/24/2020 12:00:00 AM

ICC ile Endüstri 4.0 Temelli Akıllı Üretim

Yayınlayan: Icc_Admin

Yapay zekâ ve Endüstri 4.0 teknolojileri gelişmeye devam ettikçe, endüstriler ve üreticiler Akıllı Üretim’in önemini fark ediyorlar. Akıllı Üretim ve Endüstri 4.0, bilgisayarları kullanmanın ötesinde, üretim katından önce ve sonra üretim zincirinin tamamını kapsar. Gömülü teknolojiler kullanılarak, montajdan kalite güvencesine ve hatta işçi güvenliğine kadar olan görevler yapay zekâ destekli makine görüşü ve kenar bilgi işlem sistemleri ile gerçekleştirilebilir. ICC DİJİTAL, Akıllı Üretim’in her yönünü sağlamak ve kolaylaştırmak için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ürünlerimiz, fabrikaların ve endüstrilerin zorlu ortamlarına dayanacak şekilde sağlam bir şekilde üretilmiştir, işin bulunduğu yerde çalışabilir. Bu sağlamlık, yapay zekâ çözümlerinin bulut tabanlı çözümlere bağlantıların güvenilir olmayabileceği çalışma alanına getirilmesine yardımcı olur. ICC DİJİTAL, gömülü endüstriyel kartlardan anahtar teslim kompakt AI kenar platformlarına ve genişletilebilir makine görüş sistemlerine kadar her şeyi sunar. ICC DİJİTAL ayrıca çalışma alanı genelinde tam bağlantı sağlamak için bir dizi IIoT ve AIoT ağ geçidi ve cihazına sahiptir.

Otomasyona olan güvenin artmasıyla Akıllı Üretim’deki insan unsurunu gözden kaçırmak genellikle kolaydır. ICC DİJİTAL insan-makine arayüzü ve saha uygulamaları için bir dizi sağlam panel PC ve tablet sunmaktadır. AI EDGE ve ağ video sistemleri sadece sanal çit uygulamaları yoluyla güvenlik sağlamak için değil, aynı zamanda çalışanların gerekli koruma ve güvenlik ekipmanlarıyla donatıldığını fark edip sağlayarak işçi güvenliğini arttırır.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

ICC ile Endüstri 4.0 Temelli Akıllı Üretim