Movicon Pro.Lean İle Üretim Kayıplarınızı Azaltın!
Movicon Pro.Lean İle Üretim Kayıplarınızı Azaltın!

12/7/2019 12:00:00 AM

Movicon Pro.Lean İle Üretim Kayıplarınızı Azaltın!

Yayınlayan: Busra Kucukcakir

Pro.Lean©, tüm üretim duruş sürelerini tanımlamak ve ölçmek için KPI ve OEE kullanarak verimlilik performans endekslerinizi hesaplamak için tüm üretim verilerinizi toplar. Movicon Pro.Lean İle Üretim Kayıplarınızı Azaltın!

Movicon Pro.Lean, üretim sistemi tarafından toplanan tüm performans verilerinin gerçek zamanlı veri panolarında ve analitik raporlarda mükemmel bir şekilde görüntülenmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Bu hayati veriler, üretimdeki kayıpları azaltmak ve işleri artırmak için hangisinin en uygun yol olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.

Pro.Lean© kullanarak, herhangi bir saha sistemi veya cihazla iletişim kurabilir, Anahtar Performans Göstergelerini (KPI) analiz etmek, Toplam Ekipman Verimliğini (OEE) hesaplamak ve Duruşları hedeflemek ve yönetmek amaçlı ölçmek için veri tabanından veri toplayabilir ve kaydedebilirsiniz. Bu sayede kayıpları azaltıp ve kârı maksimize edebilmek mümkündür. Bir seçenek olarak, Pro.Lean© ayrıca üretim hattını ve tesis denetimini yatırımların hızlı bir şekilde geri dönüşüyle birleştirmenize olanak sağlar. Pro.Lean ©, güvenilir, açık ve esnek teknolojiye dayalı basit ve etkili bir çözümdür.

Movicon Pro.Lean İle Üretim Kayıplarınızı Azaltın!

Progea tarafından sağlanan Pro.Lean©, karar vermenizi desteklemek için en iyi çözümdür.

Pro.Lean©, üretim süreci verilerini üretim düzeyindeki farklı kaynaklardan (PLC, HMI, SCADA) toplayarak ve toplayarak toplam verimlilik değerlerini gerçek zamanlı olarak ölçmenizi sağlayan bir Movicon işlevsel modüldür. Bu veriler daha sonra, toplam üretim göstergelerini türetilen veri kaynağından bağımsız olarak göstererek, gerçek zamanlı tesis durumunu değerlendirmek için analiz edilebilir. Temel olarak, üretim yöneticilerine doğru kararları vermede ve onları derhal eyleme geçirme konusunda güvenle yardımcı olmaları çok önemlidir.

Yalın Üretim için Yazılım

Pro.Lean©, verimliliği artırmak, kaybı azaltmak ve karı artırmak için yalın üretim ve tesis istihbarat yazılımı çözümüdür. Progea tarafından tasarlanan endüstriyel otomasyon yazılımında yirmi yıldan fazla deneyime dayanan güvenilir bir çözümdür.

OEE, KPI ve arıza süresi analizi için gerçek zamanlı üretim verilerini toplayarak fabrikanızı daha verimli hale getirin. Zararı azaltıp ve kârlılığınızı artırmak elinizde.

Demo talep edin! Uzmanlarımız Pro.Lean©‘in sizin için nasıl çalışabileceği konusunda destek olmaya hazırdır!

4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Movicon Pro.Lean İle Üretim Kayıplarınızı Azaltın!