Android Panel PC’ler artık endüstriyel uygulamalarda!
Android Panel PC’ler artık endüstriyel uygulamalarda!

11/30/2019 12:00:00 AM

Android Panel PC’ler artık endüstriyel uygulamalarda!

Yayınlayan: Busra Kucukcakir

Endüstriyel otomasyon söz konusu olduğunda, bu anlayışı biliyoruz. İmalat sanayi uzun zamandır manuel işlemlerin getirdiği zaman alıcı ve emek maliyetlerinin yerini almak için robotik işlemlerin derinlemesine kullanımı olmuştur. Android endüstriyel panel PC‘lere olan talep şu anda artmaktadır. Endüstriyel bir bilgisayar tedarikçisi olarak, endüstrinin hızlı gelişimi ile başa çıkmak için büyük bir değişiklik geçirdiğimizi de belirtebiliriz. Endüstriyel Otomasyon

Elbette, robot endüstriyel otomasyonun sadece bir parçası ve endüstriyel birçok otomasyon uygulaması daha var. Endüstriyel otomasyonun temel bileşenleri, endüstriyel panel PC’lerde veya endüstriyel kutu PC’lerde kullanılabilir (ekransız endüstriyel bir bilgisayardır). İlk olarak, yazılım üreticileri, üreticilerin gereksinimlerine göre program yazılımı geliştirirler. Program yazılımı, tüm makinenin çalışmasını kontrol etmek için Android endüstriyel panel PC’lerde çalışır. Çoğu kontrol komutu sinyali seri port tarafından iletilir.

Endüstriyel Görüntüleme

Endüstriyel görüntüleme fabrikalarda da yaygın olarak kullanılmaktadır. Endüstriyel kameralar, konveyör bantla gönderilen ürünlerin kalite sorunlarına sahip olup olmadığını tespit etmek için insan gözünün yerini almaktadır, bu sadece işçilik maliyetlerini düşürmekle kalmaz, aynı zamanda yapay yorgunluğun neden olduğu algılama hatasını da önler. Endüstriyel vizyon genellikle kamerayı bağlamak için ağ arayüzünü benimser, çoğu durumda kullanıcılar Intel yongalarına atanmış ağ arayüzlerini kullanır ve yalnızca bir endüstriyel kamerayı bağlamak için gereken çok az şey vardır. Bazen bir endüstriyel panel pc’nin birkaç endüstriyel kameraya bağlanması gerekir. Bu nedenle, son kullanıcıların ihtiyaçları, endüstriyel mini PC üreticilerine ve sadece teknolojideki gelişmeler ve endüstriyel kontrol ürünü konfigürasyonunun sürekli iyileştirilmesi yoluyla, endüstriyel kontrol ürünleri üreticileri bu sektörde hızla büyüyebilir.

3D Baskı

3D baskı da son yıllarda ortaya çıkan yeni bir endüstridir. Sürekli teknolojik geliştirmeden sonra, dişlerden ve altın takılardan bina köprülerine baskı yapabildi. 3D baskı endüstrisinde, endüstriyel panel PC temel olarak tüm 3D yazıcının çalışmasını kontrol etmek için komut sinyallerini iletmek için USB kullanır. Tüm 3B yazıcının fiyatı yüksek, ancak gövdenin boyutu büyük değil.

Endüstriyel panel PC endüstrisinin güvenilir performansla hızlı gelişimi birçok alana uygulanmıştır. Yukarıda listelenenlerden sadece üçü, gelecekteki endüstriyel panel PC’lerin gelecekte daha fazla uygulamada kullanılacağına inanıyoruz.

Endüstriyel monitör, endüstriyel panel PC, endüstriyel Android panel PC ve endüstriyel box PC‘nin önde gelen tedarikçilerinden ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti. her yıl organik olarak büyümekte, sürekli olarak yeni teknolojilerin ön saflarında yer almakta ve OEM pazarına yönelik akıllı imalat çözümleri, endüstriyel otomasyon, iOT ve akıllı fabrika konusunda lider bir tedarikçi olarak tanınmaktadır.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Android Panel PC’ler artık endüstriyel uygulamalarda!