Yapay Zeka [AI] Platformu
Yapay Zeka [AI] Platformu

11/16/2019 12:00:00 AM

Yapay Zeka [AI] Platformu

Yayınlayan: Busra Kucukcakir

AAEON Yapay Zeka Çözümleri İle SINIRSIZSINIZ! AI devrimi gerçekleşirken AAEON ön plandaki oyunculardan biri haline geldi. Akıllı Şehirler ve akıllı güvenlik gibi teknolojiyi güçlendiren çözümler sunan AI, daha yeşil şehirler, daha güvenli iş sahaları ve daha verimli üretim hatları oluşturmaya yardımcı oluyor. Gömülü platformlarda ve uç hesaplamada liderlik ve deneyime sahip olan AAEON , bu AI sistemlerini güçlendirmek için donanım geliştiriyor ve üretiyor.

AAEON , geliştiricilere ve kullanıcılara uygulamalarının gereksinimlerini karşılamak için seçenek ve esneklik sağlayan çeşitli AI platformları sunar. Bu çözümler arasında güçlü Intel Myriad X, yenilikçi NVIDIA Jetson TX2 ve verimli HiSilicon Kirin tarafından desteklenen platformlar bulunuyor. AAEON AI platformları, uygulamanız bulutta veya kenarında olsun AIOT çağı için üretilmiştir.

AAEON, AI uygulamaları için donanım çözümleri geliştirmeye yardımcı olmak için müşterilerimiz ve ortaklarımızla yakın çalışır. OEM / ODM desteğimizle AAEON , AI projelerini hayata geçirmek için aradığınız donanım ortağıdır.

AAEON , pazardaki en etkili ürünleri üretmek için önde gelen yonga üreticileriyle birlikte çalışarak AI inovasyonu ve gelişimi için ön saflarda yer almaktadır.

Intel Düşük güçte çalışan yüksek performanslı Intel Movidius Myriad X VPU AI algoritmalarını hızlandırır ve OpenVINO araç takımı kullanıcıların en üstteki verileri analiz etmelerini kolaylaştırır.

NVIDIA 6 çekirdekli ARM mimarisini kullanan NVIDIA Jetson TX2, kullanıcılara 256 CUDA çekirdeği ve aynı anda büyük miktarda veri işleme gücü sağlıyor.

TPU/NPU/ASIC Hızlandırılmış sinir ağları için özel mimari ve uygulamaya özel geliştirme ve çözümler için amaca yönelik tasarım kullanan AI sistemleridir.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Yapay Zeka [AI] Platformu