Endüstriyel Anakart sattığımızı biliyor musunuz?
Endüstriyel Anakart sattığımızı biliyor musunuz?

11/8/2019 12:00:00 AM

Endüstriyel Anakart sattığımızı biliyor musunuz?

Yayınlayan: Busra Kucukcakir

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler, sadece bir endüstriyel bilgisayar satış firması değil, aynı zamanda endüstriyel anakart satıcısıdır. “Single Board Computer” (SBC) olarak da adlandırılan “Endüstriyel Anakart” ürünlerin seçimi, kullanıcılara hem x86 hem de ARM tabanlı platformlarda çeşitli form faktörlerinde geniş, güçlü, kompakt ve esnek seçenekler sunar. Asus grubundaki AAEON ve IBASE markalarının endüstriyel anakart ürünleri, düşük güçlü mobil uygulamalardan sağlam yüksek performanslı bilgi işlem modüllerine kadar uygulamaya göre çözüm sağlayabilir. Endüstriyel Single Board Computer ürünlerimiz ayrıca, sessiz ve fansız olup -40°C ila 85°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabilen Geniş Sıcaklık (WiTAS) tasarımlarına kadar çeşitli termal çözümler sunar. Endüstriyel Anakartların avantajları:

Endüstriyel anakart seçmenin ilk faydası uzun ömürlülüktür. Bileşenler üretim tesisleri, fabrikalar ve dış ortam için düşünülerek üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Örneğin, endüstriyel olmayan bir anakart seçerseniz, birkaç yıl sonra problem yaratarak çalıştığı prosesi durdurabilir ve aynı konfigürasyonu sipariş etmek istediğinizde, yeni ya da üst versiyonu sunulduğu için ürünü temin edemeyebilirsiniz. Endüstriyel anakartların ömrü 7-10 yıl arasındadır, böylece aynı üniteden daha fazlasını sipariş edebilir veya yedek parçalar bulabilirsiniz.

Diğer iki avantaj, dayanıklılık ve güvenilirliktir. Endüstriyel anakartlar daha dayanıklıdır ve sert ortamlarda daha iyi performans gösterebilir. Daha az duruş ve daha fazla üretkenlik anlamına gelen daha yüksek bir sıcaklık eşiğine sahiptirler. Sıradan dizüstü bilgisayarlar ve bilgisayarlarda kullanılan anakartlar normal kullanımda bile aşınma ve yıpranma nedeniyle zamanla bozulur, ancak Endüstriyel Bilgisayarlar bileşenlerini uzun yıllar boyunca hizmet verecek şekilde korumak için özel koruma sağlayan komponentler ile üretilmiştir.

Endüstriyel Anakart ürünler ile ilgili olarak info@icc.com.tr adresi ile biz ulaşabilirsiniz.

#4G #4Gendüstriyelpc #ai #akıllışehirler #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Endüstriyel Anakart sattığımızı biliyor musunuz?