Endüstriyel Panel PC ile Netflix izlemek mi?
Endüstriyel Panel PC ile Netflix izlemek mi?

3/26/2023 12:37:14 PM

Endüstriyel Panel PC ile Netflix izlemek mi?

Yayınlayan: Tamer Yiğit

Tesislerinizi Netflix izleme kalitesinde görüntülemek için IPC4!

Evinizde, fabrikanızda veya enerji tesisinizde sahip olduğunuz yüksek çözünürlüklü görsel deneyimin aynısını mı istiyorsunuz? ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler'in IPC4 endüstriyel bilgisayar ve monitör serisinden başka bir yere bakmayın! En son teknolojimiz, 11,6" ila 23,8" arasında değişen boyutlarda Full HD 1920x1080 çözünürlük sunarak Avrupa'daki tüm rakipleri geride bırakıyor. Ve gerçekten büyümek istiyorsanız, 43" dev bir ekran bile sunuyoruz! İsterseniz IPC4 Panel PC’ler ile Netflix gibi izleyebilirsiniz. Size kalmış!

 

 

Endüstriyel bilgisayarlarımız, özel tasarımları ve dayanıklılıkları sayesinde zorlu ortamlarda güvenilir performans sağlamanın yanı sıra Full HD çözünürlüğümüz görsel performansı bir sonraki seviyeye taşıyor. Üretim hattı denetimi ve makine arıza tespiti için daha net, daha ayrıntılı görüntülerden yararlanacaksınız. Ayrıca, daha iyi görüntü kalitesi, kalite kontrol işlemleri sırasında daha hızlı hata algılama ve önleme anlamına gelir.

 

Ancak avantajlar burada bitmiyor. Full HD endüstriyel bilgisayarlarımız ayrıca karmaşık endüstriyel uygulamaları yönetmek için daha fazla işlem gücü, bellek ve depolama sağlayan daha yüksek özellikler sunar. Ve yüksek düzeyde korumaları, aşırı sıcaklıklara, neme, titreşime, darbeye ve diğer etkenlere dayanabilecekleri anlamına gelir.

 

Endüstriyel operasyonlarınızda ortalamanın altında görsel kalite ile yetinmeyin. ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler'in IPC4 endüstriyel panel PC'lerine yükseltin ve Full HD çözünürlüğün gücünü deneyimleyin.

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Endüstriyel Panel PC ile Netflix izlemek mi?