Tekstil Otomasyonunda Kullanılan Endüstriyel Monitörler
Tekstil Otomasyonunda Kullanılan Endüstriyel Monitörler

2/1/2023 8:10:50 PM

Tekstil Otomasyonunda Kullanılan Endüstriyel Monitörler

Yayınlayan: Ayşegül Bihter Özdemir

Tekstil, kimyasal elyaf, eğirme, üretim, baskı, boyama ve diğer çoklu prosedürleri içeren, elyaf otomatik damla varili, sıralama, depolama, paletleme ve paketleme gibi sistematik bir mühendisliktir; birçok adım otomasyon teknolojisi olmadan yapılamaz. Tekstil endüstrisinin gelişimini sağlamak için üretim otomasyonu, akıllı kontrol sistemi, çevrimiçi izleme bilişimi, yapay zekanın entegrasyonu, İnternet +, Büyük Veri ve diğer teknolojileri ifade eder.

Üretim sürecinin tam otomasyonu, akıllı kontrol sistemi, çevrimiçi izleme bilgilendirmesi, tekstil makinelerinin akıllı üretim düzenlemesinin yanı sıra endüstriyel sınıf dokunmatik ekran monitörlerinin uygulama senaryolarının uygulanmasıdır.

Otomatik tesis alanında, ambar sıralama, depolama paletleme, kalite kontrol, üretim hattı yönetimi vb. gibi diğer iş bölümleri de birçok otomatik uygulamayı içerir. IPC4 dokunmatik ekran ekipmanı, yüksek performans, yazılım uyumluluğu ve çevresel uyumluluk nedeniyle tekstil fabrikalarındaki bu uygulamaların çoğu için uygundur.

Bir tekstil fabrikasının özel ortamı için, tekstil malzemesi elyaf sürtünmesi statik elektrik üretmek kolaydır, anti-statik tasarımlı IPC4 dokunmatik ekran ekipmanı, port kontağı 4KV, hava kontağı 8KV, port kontağını yükseltebilir 8KV ve 15KV'ye hava teması, monitörün çalışmasını etkilemez, kararlı çalışmayı sürdürür.

IPC endüstriyel dokunmatik monitör, endüstriyel sınıf uygulamalar ve çevre standartları için tasarlanmıştır. Dahili titreşim önleyici yapı, tekstil işlemi sırasında oluşan titreşimle başa çıkmak için monitörü sabit tutarken korur.

IPC4 dokunmatik ekranlar, endüstriyel sınıf anakart, düşük güç tüketimi, 7X24 saat kesintisiz ve istikrarlı çalışmayı destekler ve uzun süreli tekstil ihtiyaçlarını iyi karşılar.

Tekstil üretim uygulama yönetimine uygulanan endüstri yazılımının %99'u ile uyumludur.

Duvara monte, VESA, masaüstü, panele monte ve diğer kurulum yöntemlerini destekler, çeşitli ekipman uygulamalarıyla eşleşebilir.

ICC, tekstil fabrikalarının farklı senaryolarına göre dijital olarak özelleştirilebilen çeşitli endüstriyel sınıf dokunmatik monitörlere ve Panel PC'lere sahiptir.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Tekstil Otomasyonunda Kullanılan Endüstriyel Monitörler