SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…
SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…

11/3/2019 12:00:00 AM

SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…

Yayınlayan: Icc_Admin

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti. olarak SCADA kullanıcılarına ve potansiyel kullanıcılarına bu soruyu sorarak geri bildirim almayı çok seviyoruz. Çünkü aldığımız yanıt hep aynı oluyor: EVET! Genel bir tespitimize göre, benzer kullanım imkanlarınız sunan diğer markalar, Movicon Scada’ya göre yaklaşık iki kat fiyat sunuyorlar. SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…

ICC DİJİTAL, İtalyan kontrol mühendisleri ve dünya standartlarında yenilikçi Progea‘nın onaylı Türkiye distribütörüdür. ICC DİJİTAL, Türkiye distribütörlüğüne başladıktan sonra, Movicon ile bu pazar dengesizliğini iyileştirmek için çaba harcıyor. Standart Movicon paketleri, rekabetçi tedarikçilerin eşdeğer sistemlerinden ortalama% 50 daha ekonomiktir. Karşılaştırıldığında daha üstün işlevsellik, ölçeklenebilirlik ve bağlantı seviyeleri sunduğu da kullanıcılar tarafından kabul edilmektedir.

SCADA sistemleri bugüne kadar Türkiye’de, otomasyon yatırımlarında maliyet yaratan bir unsurdu. Sınırlı lisanslar, artan geliştirme maliyetleri ve yıllık sistem entegratör ücretleri, bir bütün olarak SCADA’nın Türkiye alıcıları için pek avantajı yaratmadığı anlamına geliyor. Movicon ile ICC DİJİTAL, prim maliyeti olmadan gerçek bir alternatif sunabilir.

SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…

Movicon, ana akım SCADA sistemlerinin kullanıcılarına mevcut sistemlerinin tüm işlevlerini ancak yarı fiyatına sunar! Dahası ICC DİJİTAL, kullanıcılar ve sistem entegratörleri için sınırsız ücretsiz geliştirme lisansı sunuyor, böylece gereksinimler ve beklentiler değiştikçe sistemlerin gelişmesine ve zaman içinde gelişmesine izin verilerek geleceğin kanıtlanması sağlanabilir.

Movicon, Vista, XP, CE, Windows 7 ve Windows 10 gibi XML ve Web Hizmetleri teknolojilerine dayalı bir SCADA / HMI platformudur. Yapılandırmayı benzer ürünlerden daha kolay ve hızlı hale getirir. Movicon mimarisinin açıklığı ve esnekliği onu modern uygulamalar için mükemmel SCADA / HMI denetim çözümü yapar ve herhangi bir otomasyon projesine kolayca uygulanabilir.

SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…

Movicon ayrıca, herhangi bir platformda internet tarayıcılarını kullanarak sunucunun erişimine izin vererek, web ile entegre bağlantı sağlar. SQL, mySQL vb. Dahil olmak üzere veri depolama için çoklu seçenekler ve yüksek performanslı bir rapor oluşturucunun dahil edilmesi gibi eski SCADA sistemlerine göre birçok avantaj sağlar. Önceden bu tür yetenekler, temel SCADA paketi ile entegre edilmesi gereken pahalı eklentilerdi.

Öyleyse, SCADA’nız için çok fazla para ödediğinizi düşünüyorsanız, mevcut sisteminizi Movicon ile karşılaştırın ve farkı görün.

SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…

#4G #4Gendüstriyelpc #ai #akıllışehirler #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

SCADA’nız için çok para ödediğinizi düşünüyorsanız…