IoT Donanımı Nedir?
IoT Donanımı Nedir?

10/30/2019 12:00:00 AM

IoT Donanımı Nedir?

Yayınlayan: Icc_Admin

Nesnelerin İnternetinin donanımı dört modül içerir: M2M, iki teknolojinin entegrasyonu, sensör ağı ve RFID. Gerekli donanım sensörler, RFID, gömülü ekipman ve iletişim ekipmanı gibi bu dört açıdan analiz edilebilir. M2M, verileri bir terminalden diğerine, yani makineden makineye sohbete aktarmak içindir. Sensör ağı, sensör, veri işlem birimi ve iletişim biriminden oluşan rastgele dağıtılmış bir kablosuz ağ olarak tanımlanır. Radyo frekansı tanımlama olarak da bilinen RFID teknolojisi, bir tür iletişim teknolojisidir. Belirli hedefleri belirleyebilir ve belirleme sistemi ile belirli hedefler arasında mekanik veya optik temas kurmadan radyo sinyalleriyle ilgili verileri okuyabilir ve yazabilir. Özellikle pc ile birleştirilmiş RFID ve parmak izi okuyuculu BIOMETRIK PANEL PC‘ler en basitleştirilmiş ve performanslı çözümdür. IoT Donanımı Nedir?

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler, kullanıcılara iOT projeleri ileri teknoloji donanımlar sunuyor. Endüstriyel monitör, endüstriyel dokunmatik panel PC ve tedarik edilen endüstriyel sınıf anakartlar bu iOT projelerinde önemli bir rol oynamaktadır.

#4G #4Gendüstriyelpc #ai #akıllışehirler #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #machinevision #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

IoT Donanımı Nedir?