Gıda İşleme Endüstrisi İçin Endüstriyel Panel PC'ler
Gıda İşleme Endüstrisi İçin Endüstriyel Panel PC'ler

1/2/2023 5:34:11 PM

Gıda İşleme Endüstrisi İçin Endüstriyel Panel PC'ler

Yayınlayan: Ayşegül Bihter Özdemir

Yıllar boyunca, endüstriyel bilgisayarlar işletmelerin süreç modernizasyonu gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor ve bundan yararlanan sektörlerden biri de gıda işleme.

Aslında endüstriyel bilgisayarlar, bilgi işlem kapasitesini gıda üretim ortamlarına yerleştirmenin en etkili yollarından biridir. Eşsiz tasarım, üretimi hızlandırabilecekleri, hijyeni ve genel süreci iyileştirebilecekleri anlamına gelir. Esnek teşhir ve kurulumaya ek olarak, sağlam tasarımları ve antibakteriyel kabukları, gıda üretim endüstrisinin zorluklarına müşterileri tehlikeye atmadan dayanabilecekleri anlamına gelir.

Peki ICC’nin Endüstriyel Panel bilgisayarlarının gıda üretimindeki somut faydaları nelerdir?

Dayanıklı

Ticari bir dokunmatik ekranlı PC'nin ilk kurulum maliyeti, profesyonel olarak üretilmiş bir Endüstriyel Panel PC'den daha cazip görünse de, gıda üretimi gibi şiddetli bir ortamda kullanıldığında ilkinin daha düzenli olarak değiştirilmesi gerekebilir.

Endüstriyel sınıf Panel PC'ler, sağlam ve dayanıklı olarak tasarlanmış olup, üretimden sağlık hizmetlerine kadar bir dizi zorlu senaryo için tasarlanmıştır. Bu, gıda işleme sırasında rutin kullanım ve antibakteriyel temizlik ile başa çıkabilecekleri anlamına gelir. Endüstriyel Panel PC'ler ticari tabletlerden daha uzun raf ömrüne sahip olduğundan, bu sonuçta ömür boyu donanım maliyetlerinden tasarruf sağlar.

Gelişmiş Muhafaza ve Dokunmatik Ekran

Sağlam Endüstriyel Panel PC'ler genellikle yüksek esneklikle tasarlandığından, birden çok sektöre uygulanabilir. Gıda üretiminde, ürünlerin Gıda Standartları Bürosu hükümlerine uygun olarak işlenmesi ve paketlenmesi gerekmektedir. Bu nedenle, Panel PC'ler, çalışma alanını olabildiğince temiz tutmak için antibakteriyel bir kabuk ve güçlendirilmiş bir dokunmatik ekran ile donatılmış endüstri standardı sıhhi seviye ve desteğe uygun olarak üretilmelidir.

Veri Toplama ve İşleme

Veriler, üretim hattında güçlü bir araç olabilir. Endüstriyel Panel PC'ler, tüm işleme tesisinin personeline önemli bilgiler sağlamak için tüm atölye boyunca stratejik olarak kurulabilir. Bu, iletişimin hızını ve doğruluğunu artırmaya yardımcı olur, böylece üretkenliği ve verimliliği artırır.

Bilgiler fabrika atölyesindeki makinelerden da alınabilir ve sahadaki Endüstriyel Panel PC'lerde görüntülenebilir. Bu veriler, üretim süreciyle ilgili önemli bilgileri gerçek zamanlı olarak görüntülemek için kullanılabilir ve yöneticilerin üretim hakkında bilinçli kararlar almasına yardımcı olur. Bunun, artan üretkenlikten iyileştirilmiş güvenlik standartlarına kadar bir dizi faydası vardır.

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Gıda İşleme Endüstrisi İçin Endüstriyel Panel PC'ler