Akıllı Üretim İçin Endüstriyel Ekranlar ve Panel PC'ler
Akıllı Üretim İçin Endüstriyel Ekranlar ve Panel PC'ler

12/1/2022 8:45:26 AM

Akıllı Üretim İçin Endüstriyel Ekranlar ve Panel PC'ler

Yayınlayan: Ayşegül Bihter Özdemir

Akıllı üretim, Endüstri 4.0'ın çekirdeğidir ve günümüzün en ileri üretim teknolojisini temsil eder. Esas olarak hem üretim tesisleri hem de üretim süreçleri hakkında istihbarat içerir. Endüstriyel dokunmatik ekranlar ve panel PC'ler akıllı üretimde yaygın olarak kullanılmaktadır ve bunlar dijitalleşme, otomasyon ve akıllı uygulama için bağlantılardır.

Otomatikleştirilmiş üretim hatları için üretilmiş ICC 10.1” ve 11.6” PC tabanlı işletim donanımı terminalleri, MES terminal makinelerinin rolünü oynar. Kimlik tanıma, görev tarama, ekipman yönetimi, kusur kaydı ve anormal alarm gibi işlevlere sahiptir. NFC tanımlamasını destekleyin, çalışan kimliğini onaylayın ve katılım süresini kaydedin. Alarm tasarımını destekleyin ve ekipmana ve üretim hattı çalışmasına zamanında yanıt gönderin. İnsan-bilgisayar etkileşiminin sıfır mesafeli temasını gerçekleştirin ve plan yönetimini uygulayın. Bilgileri doğru bir şekilde iletin, süreç akışını hızlandırın ve üretim verimliliğini artırın.

Endüstriyel ekipmanın kendisinin akıllı hale getirilmesi sürecinde, CNC ve lazer makinelerinin uygulanması, akıllı imalatın ön saflarını temsil eder. IPC4 endüstriyel panel PC'ler, güçlü performansla üretilmiştir ve çeşitli ana akım endüstriyel yazılımlarla uyumludur. CNC takım tezgahlarının uzun vadeli istikrarlı çalışma gereksinimlerini karşılamak için düşük güç tüketimi yapar. Titreşim önleyici iç yapıya sahip panel PC'ler, parçaların imalatından ve taşlanmasından kaynaklanan titreşim ortamlarına iyi uyum sağlar. Bağlantıları daha iyi genişletmek ve kontrol etmek için çeşitli farklı arayüzleri önceden ayarlayın.

Endüstriyel ekipmanların akıllı sisteminde, dokunmatik ekranlı cihazlar endüstriyel vizyonun önemli bir parçasıdır. Veri analizini ve işlemeyi tamamlamak için yüksek hızlı kameralar ve görüş sistemleri gibi uygulamalarla bağlantı kurarlar. IPC4 yüksek performanslı endüstriyel hepsi bir arada panel PC, görsel sistem algoritması yazma ve program çalıştırma gereksinimlerini karşılayabilir. Çeşitli ortamlarda endüstriyel görsel denetimi karşılamak için toz geçirmez, su geçirmez ve korozyon önleyici özelliklere sahiptir. Yükseltilebilir depolama yapılandırması, yoğun endüstrilerde çok büyük miktarlardaki ürünlerin tespiti ve veri analizi için kullanılabilir. Muayene sırasında hasar ve kusur gibi sorunlar bulunduğunda, bunlar panel PC'de görüntülenip kaydedilebilir ve ardından bir alarm gönderebilir.

Akıllı üretim, askeri, ağır endüstriyel ekipman, endüstriyel elektrikli ekipman, havacılık test ekipmanı, denizcilik ekipmanı, endüstriyel güvenlik ekipmanı ve diğer senaryoları içeren geniş bir alandır. Dokunmatik Düşünme akıllı dokunmatik ekran cihazı, akıllı üretime uygulanır, üretim faaliyetinin kendisinin analiz etmesini, akıl yürütmesini, yargılamasını, tasarlamasını ve kararlar almasını sağlayarak üretimi esnek, akıllı ve son derece entegre hale getirir.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Akıllı Üretim İçin Endüstriyel Ekranlar ve Panel PC'ler