Dayanıklılığın Sembolü: MIL-STD-810G
Dayanıklılığın Sembolü: MIL-STD-810G

9/23/2022 8:36:41 PM

Dayanıklılığın Sembolü: MIL-STD-810G

Yayınlayan: Özgür Uzay Çalışkan

Dayanıklılığın Sembolü: MIL-STD-810G

 

MIL-STD-810G, bir ekipmanın çevresel tasarımını ve test sınırlarını, hizmet ömrü boyunca karşılaşacağı koşullara göre uyarlamayı vurgulayan bir Birleşik Devletler Askeri Standardıdır. Endüstriyel Tablet ve endüstriyel Laptop ürünlerimizin olmazsa olmazıdır.

MILS-STD Ne Anlama Gelir?

Askeri Standart anlamına gelen MIL-STD, Savunma Bakanlığı'nın (DoD) bir askeri girişimin zorlu girişimlerine dayanabileceğinden emin olmak için bir ekipman parçası üzerinde gerçekleştirilen bir dizi testtir. Güvenlik ve başarıyı sağlamak için ekipmanın bu stresler altında tamamen güvenilir olması esastır.

 

MIL-STD-810G, sıcaklık, nem, kum ve toz, yağmur, titreşim ve en yaygın olarak kullanılan şok gibi geniş bir test yelpazesini kapsar. Tüketici iş dünyasında bu MIL testleri, özellikle şok için düşme testi, ekipmanın savaş alanı koşullarına dayanıp dayanamayacağını ölçmek için tasarlanmıştır.

 

Bir tableti şoka karşı test etmek için cihaz her taraftan, yüz, kenar ve köşeden beton üzerine 2 inçlik kontrplak üzerine düşürülür- bu en yaygın yorumdur. Düşürme testinin sonunda, tablet önemli bir hasar olmadan tamamen işlevsel olmalıdır. MIL-STD-810G, standart için kullanılacak her testi, prosedürü ve veri toplama yöntemini tanımlayan 800 sayfalık yarı özel bir belgede yazılmıştır. Belgenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz ( https://www.atec.army.mil/publications/Mil-Std-810G/Mil-Std-810G.pdf )

 

ICC Dijital olarak tedariğini sağladığımız Durabook Endüstriyel Tablet ve Laptoplar ile Aeeon Endüstriyel Tabletler; yukarıda sözünü ettiğimiz sertifikaya sahiptir. Projelerinizde dayanıklılığından şüphe etmeden gönül rahatlığıyla kullanabilir ve joker olarak kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden ürünlerimizi inceleyebilir ve bize ulaşabilirsiniz. Acele edin ve teknolojiyi yakalayın!

https://www.icc.com.tr/StatikProducts/Goster/?searchString=End%C3%BCstriyel%20Tablet%20PC

https://www.icc.com.tr/Products/Endustriyel_Laptop

 

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Dayanıklılığın Sembolü: MIL-STD-810G