Self Servis Kiosk ve Terminal Bilgisayarları
Self Servis Kiosk ve Terminal Bilgisayarları

10/22/2019 12:00:00 AM

Self Servis Kiosk ve Terminal Bilgisayarları

Yayınlayan: Icc_Admin

Sosyal ekonominin gelişmesi ve bilim ve teknolojinin sürekli ilerlemesiyle birlikte, insanların yaşam kalitesi büyük ölçüde iyileşti ve insanların yaşam arayışı da buna oranla gelişti. Akıllı ürün self servis terminalleri, günümüzde en yaygın kullanılan otomatik ürünlerden biridir. Self servis terminalin ortaya çıkışı insanların yaşam tarzlarını değiştirdi. Başka bir deyişle, self servis terminalin ortaya çıkışı insanların hızlı yaşam taleplerini karşılamaktadır. İşte bazı self servis terminal tipleri: 1- Hepsi Bir Arada (All-in-One) Terminaller:

Genellikle kapasitif dokunmatik ekran, rezistif dokunmatik ekran veya kızılötesi dokunmatik ekran ile donatılmış, toz geçirmez, su geçirmez geçirmez endüstriyel sınıf ekran avantajlarına sahiptir, birden fazla etkileşimli işlem sunar.

2- Tek ekranlı model

Tek ekranlı self servis terminal göz alıcı, esnek dönüşüm, yüksek pazar payı, iyi bir üne ve benzeri avantajlara sahiptir.

3- Duvar tipi modeller

Başlıca avantajı az yer kaplamasıdır ve görünümü güzel ve basittir. Ayrıca, iyi bir etkileşimli performansa sahiptir.

Özetle, self servis terminallerin ortaya çıkışı, insanların yaşamlarına büyük kolaylık getirmiştir. Kısacası zaman maliyetini düşürdü, iş verimliliğini arttırdı.

#otomasyon #smartfactories #scada #scada #edge #edgecomputing #ai #ai #endüstriyelotomasyon #endustriyelotomasyon #endustriyelbilgisayar #endustriyelpc #movicon11 #endüstriyelpc #veritoplama #ipc4 #panelpc #ipc #endustri40 #selfcheckout #dijitaldönüşüm #smartretail #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Self Servis Kiosk ve Terminal Bilgisayarları