NVIDIA Jetson Xavier NX Destekli AI Edge Sisteminin Son Serisi Boxer-8253AI !
NVIDIA Jetson Xavier NX Destekli AI Edge Sisteminin Son Serisi Boxer-8253AI !

2/28/2022 9:20:21 PM

NVIDIA Jetson Xavier NX Destekli AI Edge Sisteminin Son Serisi Boxer-8253AI !

Yayınlayan: Nurşah Karagözler

BOXER-8253AI, AAEON'un NVIDIA® Jetson Xavier™ NX uç bilgi işlem SoC tarafından desteklenen AI Edge sistemleri serisindeki en son modeldir. PoE kameralar gibi bağlı PoE PD cihazları için 45W'a kadar güç sağlayan iki PoE PSE (Güç Kaynağı Ekipmanı) 802.3at bağlantı noktasına sahiptir. Ayrıca, kullanıcıların AI tabanlı analiz ve teşhis için cihaza video akışı yapmasına olanak tanıyan bir HDMI girişine sahiptir. Dört adet USB3.2 Gen 2 bağlantı noktası, COM ve DIO bağlantı noktası ile uç uygulamalarınızı dağıtmak için ek esneklik sunarak sensörlere, kameralara ve kontrol cihazlarına daha fazla bağlantı sağlar. BOXER-8253AI ayrıca 2,5” SATA sürücülerle daha fazla depolama alanı ve Wi-Fi ve daha fazlasına güç sağlamak için M.2 ve Mini Kart yuvalarıyla genişletme desteği sunar.

metin, elektronik eşyalar, devre içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

BOXER-8253AI, NVIDIA Jetson Xavier NX tarafından desteklenmektedir ve hata denetimi ve akıllı güvenlik dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalara güç sağlamak için AI Edge Computing performansı sağlar. Havaalanı güvenlik X-ray tarayıcılarından AI destekli teşhis için tıbbi cihazlara kadar çeşitli uygulamalara hızlı bir şekilde görüntü tabanlı analiz eklemek için bir HDMI girişine sahiptir.

BOXER-8253AI, çok çeşitli ve sayıda sensör, kontrol cihazı ve daha fazlasıyla bağlanmak üzere tasarlanmış dört adet USB3.2 Gen 2 bağlantı noktası, COM ve DIO bağlantı noktası dahil olmak üzere esnek bir I/O yüklemesi ile tasarlanmıştır. Yerel olarak daha fazla veri depolamak için 2,5” SATA sürücü yuvası ve ayrıca Wi-Fi dahil özellikler eklemek için mPCIe ve M.2 genişletme yuvaları ile daha fazla depolama ve genişletme seçenekleri sunar. İhtiyacınız olan her yerde güvenilir bilgi işlem performansı sunan kompakt bir boyuta sahip, tüm AAEON uç çözümleriyle aynı zorlu ve sağlam standartlarda üretilmiştir.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

NVIDIA Jetson Xavier NX Destekli AI Edge Sisteminin Son Serisi Boxer-8253AI !