IBASE ile Akıllı Ulaşım
IBASE ile Akıllı Ulaşım

4/23/2019 12:00:00 AM

IBASE ile Akıllı Ulaşım

Yayınlayan: Icc_Admin

IBASE ile akıllı ulaşım projelerine yepyeni cihazlar! EN50155 sertifikalı raylı sistem araç bilgisayarları, E-mark sertifikalı lastik tekerlekli araç bilgisayarları IBASE ile Akıllı Ulaşım

Akıllı ulaşım çözümleri, trafik koşullarının sürekli izlenmesi, trafik akışının kontrolü ve karayolu ve trafikle ilgili bilgilerin doğru bir şekilde sürücülere ve taşıtlara zamanında iletilmesiyle etkin trafik yönetimi ve mobilite yönetimi sağlar. Kullanıcıların daha iyi bilgi sahibi olmalarını ve ulaşım ağlarını daha güvenli ve akıllı kullanmalarını sağlayarak çeşitli yol güvenliği sorunlarının çözülmesine yardımcı olur.

IBASE’in akıllı ulaşım çözümleri, yol güvenliğini sağlamak için endüstriyel sınıf dayanıklı sağlam olarak tasarlanmıştır ve yüksek güvenilirlikle kesintisiz çalışmayı sağlamak için zorlu çalışma ortamları için uygundur. Ürün gamımızda EN50155 / EN45545 sertifikalı demiryolu bilgisayarları, E-Mark sertifikalı araç içi bilgisayarlar, yolcu bilgi sistemleri, sürücü konsolu HMI, biletleme sistemleri, otomatik ücret toplama sistemleri, eğlence sistemleri ve iç / dış mekan paslanmaz çelik, fansız hepsi bulunmaktadır. 4 “ila 21,5” veya daha büyük boyuttaki bir arada endüstriyel dokunmatik panel PC’ler mevcuttur.

IBASE ile Akıllı Ulaşım

Akıllı Fabrika Uygulamaları için IP65 Sınıf Suya Dayanıklı Panel PC’ler

Dünyanın önde gelen endüstriyel Panel PC ve gömülü sistem üreticisi olan IBASE Technology Inc., her ikisi de dört çekirdekli Intel® Atom™ işlemci E3845 tabanlı, demiryolu uygulamaları için EN50155 sertifikalı BYTEM-123-PC ve BYTEM-103-PC’yi duyurmaktan onur duyuyor.

IBASE ile Akıllı Ulaşım

12.1” BYTEM-123-PC ve 10.4” BYTEM-103-PC fansız panel PC’leri, yüksek sıcaklıklarda sessizce çalışan yüksek bilgisayar performansı ve düşük güç tüketimi sağlar. BYTEM-103 ve BYTEM-123 EN50155 standartlarını karşılarken 24V (varsayılan) ile 72V ve 110V (opsiyonlar) dahil giriş voltajlarını destekler. Ön panelleri toz geçirmez ve yıkama kabiliyetine sahip olmaları için IP65 korumasına ve ayrıca tüm ünite için IP54 derecesine sahiptir.

BYTEM-123-PC ve BYTEM-103-PC’nin işlevselliğini ve performansını arttırmak için IBASE, kullanıcıların kullanıcı arayüzünü daha iyi kontrol edebilmelerini sağlamak için iki parmaklı çoklu dokunmatik ekranlar içeriyor

IBASE ile Akıllı Ulaşım

Tümleşik I/O ve genişletme özellikleri, güç girişi ve 10/100M Ethernet iletişimi için M12 konektörleri, iki USB 3.0, bir USB 2.0, sistem ve yazılım kurulumu veya bakımı için Gigabit Ethernet denetleyicilerini destekler. Sistemler ayrıca VESA montajını ve farklı kurulum türlerine uyması için isteğe bağlı bir raf montaj kitini destekler.

MPT Serisi Demiryolu / Araç İçi Bilgisayar Sistemleri

İkili SIM soketleri ve WWAN yedekliliğine sahip çift WWAN haberleşme modüllerine sahip MPT Serisi demiryolu / araç içi bilgisayarları, -40 ° C ila 70 ° C arasında değişen geniş çalışma sıcaklıklarını ve bölme veri işlemcisi olarak kullanılmak üzere geniş aralıklı voltaj GPIO arayüzlerini destekler. mesaj ekranı denetleyicisi, iletişim röle istasyonu ve trafik veya filo yönetim sistemleri. Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bu akıllı ulaşım sistemlerine entegrasyonu ve karayolu taşımacılığı alanındaki uygulamaları, trafik sıkışıklığı sorunlarını çözdükleri ve ulaşım güvenliğini ve güvenliğini artıracağı için hayat, zaman ve para tasarrufu sağlayabilirler.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

IBASE ile Akıllı Ulaşım