Su geçirmezlik gereken uygulamalar için AAEON Endüstriyel Tablet PC'ler
Su geçirmezlik gereken uygulamalar için AAEON Endüstriyel Tablet PC'ler

3/14/2021 8:45:54 PM

Su geçirmezlik gereken uygulamalar için AAEON Endüstriyel Tablet PC'ler

Yayınlayan: Tamer Yiğit

Endüstriyel tabletlerin hepsi aynı değildir ve 2020'den bu yana içinde olduğumuz pandemik süreç de hastalığın yayılmasını önlemenin önemini vurguladı. AAEON rugged tabletler, alkol bazlı dezenfektan solüsyonlarıyla bile kolayca temizlenecek şekilde tasarlanmıştır. AAEON, IP65 koruma sınıfında 7 "formatında RTC-700B ve RTC-710A/RK, 10" formatında RTC-1010 ve RTC-1010M ve 11.6 "formatında RTC-1200 gibi kanıtlanmış çözümler sunar. Her sistem esnek Güvenilir mobil bilgi işlem için I/O, değiştirilebilir piller ve bir dizi aksesuar kullanımı imkânı sağlar

AAEON rugged tabletlerini alkol bazlı solüsyonlarla temizleyebilir miyim?

Tüm AAEON tabletleri, kolayca temizlenecek ve bakımı yapılacak şekilde tasarlanmıştır. Mikropların yayılmasını önlemeye yardımcı olmak için her sistem temizlenebilir ve alkolle dezenfekte edilebilir. AAEON serisindeki amiral gemisi sistemi, 7. nesil Intel Core işlemcilerin gücünü mobil bilgi işlemlere getiriyor. RTC-1200, 4K UHD grafikleri, -20°C ile 60°C arasında geniş çalışma sıcaklığı aralığı ve önceki nesillere kıyasla iyileştirilmiş pil ömrü gibi özellikler sunar.

metin, kişi, elektronik eşyalar, bilgisayar içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

RTC-1200, AAEON'un sağlam 11,6 "tablet PC'lerin amiral gemisi serisidir. En zorlu çalışma ortamları için çok işlevli bir sistem olacak şekilde tasarlanan RTC-1200, her türlü koşulda kararlılık ve güvenilirlik sağlayacak şekilde üretilmiştir. -20°C ile + 60°C arası sıcaklılarda performansını sürekli yüksek tutarak çalışabilir.

Doğrudan güneş ışığında okunabilirliği garanti eden ışıklı ekranla donatılmış olan RTC-1200, eldiven giyilerek çalıştırılabilen bir dokunmatik ekrana sahiptir. Zengin I/O özellikleri, sistemin sensörler ve bileşenlerle hızlı bir şekilde bağlanmasına ve bir panel PC gibi mevcut sistemlere entegre olmasına izin verir. İsteğe bağlı RFID okuyucu veya barkod tarayıcı, AAEON tabletlerin depodaki envanter sayımı veya ürünlerin taranması gibi bir dizi görevi gerçekleştirmesine olanak tanır.

ICC tarafından önerilen endüstriyel tablet, hareket halindeyken navigasyona yardımcı olmak için entegre SIM kart yuvası ve Bluetooth, Wi-Fi, LTE, entegre GPS ve Glonass ile kablosuz bağlantı ile mobil iletişim için maksimum destek ile donatılmıştır.

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Su geçirmezlik gereken uygulamalar için AAEON Endüstriyel Tablet PC'ler