Endüstriyel Panel PC’ler, Otomobil Üretim Prosesinde Asistanlık Görevinde!
Endüstriyel Panel PC’ler, Otomobil Üretim Prosesinde Asistanlık Görevinde!

9/26/2020 12:57:09 PM

Endüstriyel Panel PC’ler, Otomobil Üretim Prosesinde Asistanlık Görevinde!

Yayınlayan: Tamer Yiğit

Çin pazarının en önemli otomobil üreticilerinden BYD uzun süredir beklenen %100 elektrikki Han modeli eylül 2020’de pazara çıktı! Yeni enerji araçlarının yüksek hızlı gelişimi, imalat endüstrisi için daha fazla talep yaratıyor.

Yeni enerji araçları konusu her zaman endüstri konusunun merkezinde yer almıştır. Sürdürülebilir kalkınma stratejisinin teşviki ile birleştiğinde, yerli yeni enerji araçlarının geliştirilmesinin BYD'nin de öncülük ettiği gelecekteki otomobillerin en önemli önceliği olacağı tahmin edilebilir. Bu endüstrinin arka planı altında, birçok ilgili endüstrinin gelişimini yönlendirmesi kaçınılmazdır.

Görüntünün olası içeriği: araba

Çin'in ilk otomobil üretim grubu Chang'an Automobile Manufacturing Group, Shanghai otomobil üretim grubu, Dongfeng Automobile Group, Guangzhou Automobile Group, BYD otomobil, Geely Group ve diğer tanınmış yerli otomobil üreticileri, otomasyon, sayısallaştırma ve üretim tesislerinin entelektüelleştirilmesi ortak özellikler haline geldi.

İmalat endüstrisinin sayısız alanları arasında otomobil imalatı, en kapsamlı otomasyon derecesine sahip endüstrilerden biridir. Birçok tanınmış üreticinin fabrikalarında robotlar her yerdedir. İnsan kaynaklarının kullanım oranı kademeli olarak azaltılır ve bu da otomobil üretiminin üretim verimliliğini artırmanın önemli bir yoludur.

Otomobil üretimi ve üretimi, akıllı donanım ekipmanlarının yardımı olmadan çalışamaz!
IPC4’ün üreticisi BYD’nin HAN modelinin üretim hattında bir çok endüstriyel panel PC’nin tedarikçisi oldu.

Otomobil üretim fabrikasında, çok sayıda akıllı üretim ekipmanı kullanılmaktadır, en yaygınları endüstriyel robotlar ve endüstriyel manipülatörlerdir. Robota özel programlama için ana donanım ekipmanı olarak endüstriyel bir robotla bağlanan ve hepsi bir arada PC'ye dokunan konsol, robotun uzun vadeli istikrarlı çalışmasını sağlamanın anahtarıdır.

Industrial All-In-One PC Becomes Automobile Manufacturers' Strong Assistant

ICC’nin stratejik partneri olup IPC4’ün de imalatını yapan üretici, zengin endüstri uygulama deneyimi ile uzun yıllardır endüstriyel akıllı otomasyon alanına odaklanmış ve endüstriyel otomasyon ekipmanı, üretim hattı dönüşümü, akıllı atölye, akıllı sıkma robotu, makine görme denetimi, CNC makine yatağı, atölye elektronik veri panosu, gıda işleme ve imalatı, otomatik lazer kesme ekipmanı, endüstriyel endoskop, endüstriyel 3D baskı, otomatik etiketleme makinesi, atölye istasyonu video SOP, otomatik paketleme hattı , enstrüman üretimi, endüstriyel frekans dönüştürme kabini vb. yüzlerce klasik başarılı uygulama gerçekleştirmiştir.

 

Endüstriyel otomasyon alanındaki zengin çözüm deneyimi, IPC4 ve türevi ürünlerinin otomobil üretim sektörüne girme konusundaki büyük avantajıdır. Buna ek olarak, birçok IPC4 ve türevi ürünlerin müşterisinin geri bildirimlerine göre, uzun bir tasarım, araştırma ve geliştirme sürecinden sonra, yeni endüstriyel akıllı kontrolün yeni ürünlerin yakın gelecekte piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Endüstriyel zekâ daha basit!

 

Bu sefer piyasaya sürülen yeni ürün, gerçekten sadece endüstriyel otomasyon alanına odaklanıyor ve birçok yerli akıllı üretim kullanıcısı için daha hedefli bir ürün ve daha profesyonel bir genel çözüm sağlamayı hedefliyor.

Bu nedenle dışarıdan içeriye yeni endüstriyel ürünler güçlü bir endüstriyel nitelik sergilemektedir. Görünüm, birçok endüstriyel sahnenin ihtiyaçları ile daha uyumludur ve gömülü dolap, atölye üretim hattı, iş istasyonu, endüstriyel robot konsolu vb. gibi esnek kurulum yöntemleri için uygundur; Tamamen cam panel tasarımı, daha geniş bir görüntü perspektifi ve kalite denetimi gibi birçok üretim süreci için uygun olan daha yüksek veri tanımı, görüntü ve video görüntüsü sunar.

 

Industrial All-In-One PC Becomes Automobile Manufacturers' Strong Assistant

Ek olarak, birçok akıllı cihazın yaygın olarak kullanıldığı otomobil üretiminin endüstriyel sahnesinde, çalışma ortamı güçlü elektromanyetik parazitlere sahiptir. IPC4 ve üreticinin endüstriyel dokunmatik panel PC'nin EMC parazit önleme performansı, kullanıcının ihtiyaçlarını karşılamak için daha da geliştirildi. Ayrıca, üretim hattının 24 saat çalışmasını sağlamak için dahili bileşenler ve konfigürasyon performansı da yükseltilecektir.

Endüstriyel Panel PC Ürünler hakkında daha fazla bilgi için, linki açabilirsiniz!

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Endüstriyel Panel PC’ler, Otomobil Üretim Prosesinde Asistanlık Görevinde!