4 adet 2,5" SSD/HDD Sürücüsü ile Yeni BOXER-6842M!
4 adet 2,5" SSD/HDD Sürücüsü ile Yeni BOXER-6842M!

9/24/2020 8:26:18 AM

4 adet 2,5" SSD/HDD Sürücüsü ile Yeni BOXER-6842M!

Yayınlayan: Tamer Yiğit

Gömülü endüstriyel hesaplamada bir endüstri lideri olan AAEON, yüksek performanslı endüstriyel bilgi işlemde en son çözüm olan BOXER-6842M'i duyurdu. 8. ve 9. Nesil Intel® Core ™ işlemcilerden güç alan ve video yakalama uygulamaları için 250 W'a kadar grafik kartlarını destekleyen BOXER-6842M, Edge AI sunucusundan otomatikleştirilmiş optik incelemeye (AOI) kadar en yoğun uygulamalar için tasarlanmıştır.

 

BOXER-6842M, 8. ve 9. Nesil Intel® Core ™ i9 / i7 / i5 / i3 ve Xeon® E sahiptir ve en üst düzey bilgi işlem performansı sunar. 128 GB'a kadar SODIMM bellek ile eşleştirilen sistem, yoğun makine görüşü ve yapay zeka uygulamalarının üstesinden gelmek için mümkün olan en iyi performansı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca BOXER-6842M, ikincil bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan 250 W TDP'ye kadar grafik kartlarını destekleyerek kurulum ve dağıtımı daha da kolaylaştırır.

 

BOXER-6842M, edge işlemlerini ve hızlı analizi daha iyi sağlamak için kullanıcılara daha fazla genişletme ve depolama seçenekleri sunar. Sistem dört adede kadar 2,5” sürücüyü (HDDS veya SSDss) destekleyebilir ve NVMe desteğine sahip bir M.2 2280 PCIe [x4] yuvasına sahiptir, bu da daha hızlı okuma / yazma hızları ve daha verimli işletim sistemi performansı sağlar. Sistem ayrıca, bir PCIe [x4] yuvalı bir PCIe [x16] veya bir PCIe [x4] yuvalı iki PCIe [x8] (PCIe [x16] form faktörü yuvasında) içeren bir PCI Express yapılandırma seçeneği içerir. Bu, GPU'lar, çerçeve yakalayıcı kartlar ve Intel® Movidius® Myriad ™ X ile AI Core XP8 gibi AI hızlandırıcılar için daha geniş bir destek yelpazesi sağlar. Biraz daha fazla güce ihtiyaç duyan uygulamalar için BOXER-6842M ikincil bir güç kaynağını destekleyebilir 500W TDP'ye kadar çift grafik kartlarına güç sağlamak için.

BOXER-6842M, endüstriyel ortamlarda çalışmak için birkaç temel özellikle üretilmiştir. Sistem, geniş voltaj girişi (12 ~ 24V) ve altı USB3.2 Gen 1 bağlantı noktası, dört COM bağlantı noktası, üç RJ45 Gigabit LAN bağlantı noktası ve çift HDMI bağlantı noktası içeren kapsamlı bir G / Ç yüklemesi ile sağlam bir tasarıma sahiptir; bağlantıların yönetilmesini kolaylaştırmak için tümü sistemin ön tarafında bulunur.

 

AAEON, BOXER-6842M ile teknik destekten uçtan uca çözümlere kadar, dağıtım sürelerini kısaltmaya ve pazara sunma süresini kısaltmaya yardımcı olmak için sektör lideri hizmet ve destek sunar. AAEON ayrıca, özel konfigürasyonlar oluşturmaya veya sıfırdan sistem tasarlamaya yardımcı olmak için üretici ve OEM / ODM hizmetleri sunar.

 

AAEON Sistem Platformu Bölümü Kıdemli Direktörü Alex Hsueh, "BOXER-6842M, en yeni nesil Intel işlemcileri, Edge AI sunucusu olarak dağıtım dahil olmak üzere zorlu uygulamalara getirmek için üretildi," dedi. Alex Hsueh, "AAEON’un endüstri lideri hizmetiyle, müşterilerimiz ihtiyaç duydukları her türlü uygulamayı güçlendirmek için güvenilir, üst düzey performansın keyfini çıkarabilirler" dedi.

 

AAEON hakkında

 

1992 yılında kurulan AAEON, profesyonel akıllı IoT çözümlerinin önde gelen tasarımcılarından ve üreticilerinden biridir. Yenilikçi mühendisliğe adanmış AAEON, endüstriyel anakartlar ve sistemler, endüstriyel ekranlar, sağlam tabletler, yerleşik denetleyiciler, ağ cihazları ve ilgili aksesuarların yanı sıra entegre çözümler dahil olmak üzere güvenilir ve yüksek kaliteli bilgi işlem platformları sağlar. AAEON ayrıca dünya çapında önde gelen OEM / ODM'ler ve sistem entegratörleri için donanım ve hizmetlere sahiptir. Intel® Internet of Things Solutions Alliance'ın Ortak Üyesi olarak AAEON, ilk ürün kavramsallaştırması ve anakart ürün geliştirmeden toplu üretime ve satış sonrası hizmet programlarına kadar özelleştirilmiş uçtan uca hizmetler sunar. AAEON’un geniş ürün ve hizmet yelpazesine giriş için www.aaeon.com adresini ziyaret edin.

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

4 adet 2,5" SSD/HDD Sürücüsü ile Yeni BOXER-6842M!