Otomatik Kaçak Tespit Ekipmanlarnda Endüstriyel Panel PC Kullanımı
Otomatik Kaçak Tespit Ekipmanlarnda Endüstriyel Panel PC Kullanımı

8/29/2020 1:03:26 PM

Otomatik Kaçak Tespit Ekipmanlarnda Endüstriyel Panel PC Kullanımı

Yayınlayan: Tamer Yiğit

Mevcut endüstri 4.0'ın hızlı gelişimi ile sektördeki önde gelen imalat işletmeleri üretim hattı dönüşümü ve otomasyonun yükseltilmesine büyük fonlar yatırırken, Bununla birlikte, çoğu küçük ve orta ölçekli imalat işletmeleri için, akıllı üretimi tam olarak gerçekleştirmenin maliyeti çok yüksektir. Bu nedenle, endüstriyel PC tabanlı düşük maliyetli endüstriyel kontrol otomasyonu, yerli küçük ve orta ölçekli imalat işletmelerinin tercih ettiği çözümlerdir.

Otomatik Kaçak Tespit Ekipmanında Kullanılan Endüstriyel Panel PC

İster büyük üretim işletmeleri, ister küçük ve orta ölçekli imalat işletmeleri olsun, dokunmatik ekrana sahip endüstriyel panel pc ve monitörler otomasyonu gerçekleştirmek için kullanılan akıllı ürünler arasında en vazgeçilmezlerdendir. Arayüz yazılımları ile PLC ve diğer kontrolcüler ile haberleşebilen bu cihazlar sayesinde yönetim kolaylaşır.

Her türlü akıllı üretim ekipmanında, dokunmatik ekran cihazlarının farklı sahne gereksinimlerine göre farklı uygulama koşullarına sahip olması gerekir. Bununla birlikte, bu cihazlarda, dokunmatik ekran ürünleri genellikle tüm ekipman setinin "beynine" eşdeğer olan üretim verisi / görüntü gösterimi, komut çalıştırma ve programlama ayarı işlevlerini gerçekleştirmek için kontrol merkezi olarak kullanılmaktadır.

ICC tarafından sağlanan IPC4 endüstriyel dokunmatik ekranlı monitörler ve endüstriyel panel PC'ler, üretim hattı dönüşümü, endüstriyel robotlar, makine görüşü, paletleme robotları, vida sıkma robotları, robot kaynağı, CNC takım tezgahları, otomatik etiketleme makineleri dahil olmak üzere çeşitli üretim ekipmanlarında birçok uygulamaya uygulanmıştır. Ayrıca endüstriyel endoskoplar, serigrafi makineleri, endüstriyel 3D yazıcılar ve diğer endüstriyel ekipman uygulamaları için de tercih edilebilir.

Sızıntı detektörü genellikle ürünlerin hava sızdırmazlık muayenesi için kullanılır. Örneğin, plastik şişeler / kutular, otomobil üretimi, kimya endüstrisi, gıda işleme, günlük kimyasallar ve diğer alanlar.

Kaçak dedektörü tespit ekipmanında, hepsi bir arada panel PC dokunmatik özel gereksinimlerinin neler olduğuna bir göz atalım.

1) Uygulama ürünleri: 17,3 inç IPC4-173W-C10 Celeron J1900 işlemcili 17,3" Full HD endüstriyel hepsi bir arada dokunmatik panel PC

2) Ana ürün özellikleri:

· Hepsi bir arada panel PC'nin ön paneli yalnızca 3 mm kalınlığındadır ve son derece kusursuz bir şekilde ekipmana mükemmel şekilde yerleştirilmiştir.
· Kapasitif dokunma modu, on noktalı dokunmatik ekran teknolojisi, hassas dokunma tepkisi için sıfır gecikme.
· Yapılandırma açısından, kendi geliştirdiği endüstriyel sınıf ana kart J1900 ile Windows 10 işletim sistemini benimser. Yükseltilmiş çalışan bellek ve sabit disk depolaması sırasıyla 4G + 128G'dir, bu da sıkışma olmadan verimli bir şekilde çalışmaya devam eder ve daha iyi performans sağlar.
· Gövdenin içi, hava basıncı test ekipmanının titreşim bölgesinde kullanılabilecek şok önleyici bir yapı ile tasarlanmış ve monte edilmiştir.
· Bu panel PC, otomasyon ekipmanının 7 * 24 saat kesintisiz çalışmasını sağlamak için otomatik sıfırlama işlevini destekler.
· DC portu, güçlü bir anti-statik ve anti-dalgalanma performansına sahip anti-düşme ayarını benimser.
· Gömülü, duvara monte, VESA ve diğer kurulum yöntemlerini destekleyin. 
· Ekran / boyut / kurulum / işlevsel modül kurulumu / kullanım ortamı gibi özelleştirilmiş hizmetleri destekleyin.

3) Uygulama avantajı

Dokunmatik endüstriyel hepsi bir arada panel PC kullanımıyla, programlama ve ayar işlevi panel PC aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Ürünün hava sızdırmazlığı standartlara uygun olmadığında erken uyarı ve işaret gönderecektir. İnsan operasyonuyla karşılaştırıldığında, çalışma süresi daha istikrarlı ve kalıcıdır, bu da algılama verimliliğini büyük ölçüde artırır, imalat işletmelerinin işçilik maliyetlerinden tasarruf etmesine yardımcı olur ve ambalajdaki ürünlerin kalitesini artırır.

Ürün Sayfası: https://www.icc.com.tr/product/IPC4-173W-C1x
Endüstriyel Panel PC Ana Sayfası: https://www.icc.com.tr/Products/Endustriyel_Panel_PC 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Otomatik Kaçak Tespit Ekipmanlarnda Endüstriyel Panel PC Kullanımı