Pro.Energy©! Enerji Verimliliği için Yazılım Teknolojisi
Pro.Energy©! Enerji Verimliliği için Yazılım Teknolojisi

7/9/2020 7:02:07 PM

Pro.Energy©! Enerji Verimliliği için Yazılım Teknolojisi

Yayınlayan: ICC Admin

Pro.Energy©, herhangi bir Enerji Verimliliği politikası için gerekli olan enerji tüketimini elde etmek, görselleştirmek ve analiz etmek için kullanılan bir yazılım çözümüdür. Maliyetlerin azaltılmasına, rekabet gücünün artmasına ve şirketin eko-sürdürülebilirliğine olanak tanır. Enerji yönetim sistemlerinin uygulanması, günümüz dünyasında daha verimli hale gelmek ve şirket maliyetlerinin ve bina yönetiminin büyük bir yüzdesini oluşturan enerji tüketimini azaltmak için hedeflere ulaşmak için hızla daha önemli hale gelmiştir. Pro.Energy© Enerji Yöneticilerine ve diğer kullanıcılara, geçerli karar verme stratejileri yoluyla enerji verimliliğini yönetmek için şirket tüketimini analiz etmede yardımcı olur. Pro.Energy©! Enerji Verimliliği için Yazılım Teknolojisi

Bu ürünü kullanmanın avantajları nelerdir?

Tüketimi satın alan ve kontrol eden, şirkete maliyetleri, verimliliği ve sürdürülebilirliği azaltmada rehberlik eden bir yazılım.

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-1.png

 

 

Basit, hızlı ve uygun maliyetli

Pro.Energy©  basit ve hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır. SQL Server hesaplama veritabanı, gösterge tabloları ve enerji analiz raporları ile izleme projelerinizi otomatik olarak oluşturmak için sihirbaz sağlayan her şey dahil ve kullanıma hazır kurulum. Alan değişkenlerini ve veri toplama veritabanlarının otomatik olarak oluşturulmasını seçmek için yapılandırma Sihirbazı'nı kullanın. Analiz projesi sadece birkaç tıklamayla yapılandırıldı.

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-2.png

Bağlanılabilirlik ve Veri Toplama

Pro.Energy© mimarisi, herhangi bir ölçüm cihazına, ağ analizörüne, multimetreye, sayaca, PLC'ye ve diğerlerine bağlanmanızı sağlayan Movicon bağlantı teknolojisine sahiptir. Modbus, BacNet ve diğerleri gibi sürücüler kullanıma hazırdır ve yapılandırılması kolaydır. Sistem ayrıca belirli protokolleri kullanarak IIoT bağlantısını da kabul eder. 

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-3-1.png

Açıklık ve Entegrasyon

Pro.Energy©  size denetim, alarm ve bildirim, yük kilidi açma için kontrol mantığı, istemci modüler mimarisi, sunucu ve web erişimi entegrasyonu için maksimum açıklık sunan bir Movicon.NExT fonksiyonel modülüdür. Movicon'un güçlü özelliklerini entegre ederek enerji izleme sisteminizi gerçek ve uygun bir amire dönüştürecektir.

 

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Pro.Energy©! Enerji Verimliliği için Yazılım Teknolojisi