Pro.Lean! Açık Ve Esnek Mimariler İçin Üretim Verimliliği Yazılım Teknolojisi
Pro.Lean! Açık Ve Esnek Mimariler İçin Üretim Verimliliği Yazılım Teknolojisi

7/9/2020 6:13:28 PM

Pro.Lean! Açık Ve Esnek Mimariler İçin Üretim Verimliliği Yazılım Teknolojisi

Yayınlayan: Barış Kaş

Pro.Lean©, tüm üretim duruş sürelerini belirlemek ve ölçmek için KPI ve OEE kullanarak verimlilik performans endekslerinizi hesaplamak için tüm üretim verilerinizi toplar. Pro.Lean© uygulamasını kullanarak herhangi bir saha sistemi veya cihazla iletişim kurabilir, Anahtar Performans Göstergelerini (KPI) analiz etmek, Genel Ekipman Verimliliğini (OEE) hesaplamak ve arıza ve duruş sürelerini ölçmek, kaybı azaltmak ve kar maksimize etmek amacıyla veritabanında veri toplayabilir ve kaydedebilirsiniz. Pro.Lean©, bir seçenek olarak, üretim hattını ve tesis denetimini hızlı bir yatırım geri dönüşüyle ​​entegre etmenize de olanak tanır.  Pro.Lean© güvenilir, açık ve esnek teknolojiye dayanan basit ve etkili bir çözümdür.  Pro.Lean! Açık Ve Esnek Mimariler İçin Üretim Verimliliği Yazılım Teknolojisi

Bu ürünü kullanmanın avantajları nelerdir?

Verimliliği artırmak, kaybı azaltmak ve karı artırmak için yalın üretim ve tesis zekası yazılım çözümü.

 

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-1.png

Basit, hızlı ve uygun maliyetli

Pro.Lean© basit ve hızlı olacak şekilde tasarlanmıştır. SQL Server hesaplama veritabanı, gösterge tabloları ve üretim analiz raporları ile izleme projelerinizi otomatik olarak oluşturmak için sihirbaz sağlayan her şey dahil ve kullanıma hazır kurulum. Alan değişkenlerini ve veri toplama veritabanlarının otomatik olarak oluşturulmasını seçmek için yapılandırma Sihirbazı'nı kullanın. Analiz projesi sadece birkaç tıklamayla yapılandırıldı.

 

 

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-2.png

Bağlantı ve Veri Toplama

Pro.Lean© mimarisi, PLC, CNC, PAC, dağıtılmış I/O, fieldbus, HMI, SCADA veya benzeri gibi üretim hattında veya makinede kurulu herhangi bir otomasyon cihazına bağlanmanızı sağlayan Movicon bağlantı teknolojisine sahiptir. Tümleşik Sürücüler kullanıma hazırdır ve yapılandırması kolaydır. Sistem ayrıca belirli protokolleri kullanarak IIoT bağlantısını da kabul eder.

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-3-1.png

Açıklık ve Entegrasyon

Pro.Lean©, tesis düzeninin denetim işlevlerini, ayrıntıları makine verileriyle, alarmları ve bildirimleri, normalden karmaşık üretim analizi yönetimine, ürün verilerini ve enerji tüketimi çapraz referansını entegre etmek için maksimum açıklık sağlayan bir Movicon.NExT işlev modülüdür.
Ayrıca modüler istemci, sunucu ve web erişim mimarisi sağlar. Güçlü Movicon özelliklerini ve işlevlerini entegre ederek üretkenlik izleme sisteminizi gerçek ve uygun bir fabrika denetleme sistemine dönüştürür.

https://www.progea.com/wp-content/uploads/2020/02/Risorsa-4.png

 

Açık ve özelleştirilebilir OEE, KPI ve Duruş Analiz Modülleri.

OEE, KPI ve Arıza Süresi analiz modülleri, tüm üretim verileri ölçümlerini pratik, hızlı ve açık bir şekilde gerçekleştirmek için basit ve etkili çözümler sunar. Raporlar, tablolar ve grafikler, temsil edilen verileri yazdırma ve dışa aktarma imkanı ile üretimi tam olarak analiz etmenizi sağlar. Tüm veriler özelleştirilebilir bir mimaride yönetilir .

Pro.Lean! Açık Ve Esnek Mimariler İçin Üretim Verimliliği Yazılım Teknolojisi

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Pro.Lean! Açık Ve Esnek Mimariler İçin Üretim Verimliliği Yazılım Teknolojisi