RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü
RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü

3/25/2020 12:00:00 AM

RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü

Yayınlayan: Icc_Admin

Zaman saatleri, bir çalışanın iş üzerinde çalıştığı zamanı takip etmek için hayati bir araçtır. Ancak, inşaat veya uzak saha çalışmalarındaki birçok şantiye, internet bağlantılı zaman saatlerini desteklemek için gerekli altyapıya sahip değildir. Bir şirket, hücresel hizmetler de dahil olmak üzere kablosuz iletişim yoluyla bir zaman işleyişi bulut hizmetine bağlanabilen biyometrik bir zaman saati uygulaması geliştirdi. Yazılımlarını dağıtmak için, şirketin her yerde çalışabilecek ve çok az altyapı ile hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilecek sağlam bir donanım sistemine ihtiyacı vardı. Şirket uygun bir donanım çözümü bulmak için AAEON‘a başvurdu. RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü

AAEON, ana ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini belirlemek için şirketle yakın bir şekilde çalıştı ve RTC-700B 7 inçlik sağlam tablet PC’yi iş için en iyi çözüm olarak seçti. RTC-700B şirketin biyometrik zaman saati sistemini kullanmanın çeşitli avantajlarını sunar.

RTC-700B, IP65 su ve toz koruması ve 122 cm MIL-STD-810G düşme testini geçerek saha çalışmasının zorlu koşullarına dayanacak şekilde üretilmiştir. RTC-700B, -20°C ile 60°C arasındaki hava koşullarında çalışabilir ve işin dışarıda bile devam etmesini sağlamak için güneş ışığında okunabilir bir ekrana sahiptir.

RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü

RTC-700B‘nin kompakt boyutu, dar alanlarda bile minimum kurulum gerektiren, herhangi bir yere zaman saati olarak mükemmel kurulum sağlar. Dahili RFID ve akıllı kart okuyucu, RTC-700B’ye görev için esneklik sağlar ve genişletilebilir modüller, I/O bağlantı noktaları, 2D barkod tarayıcı veya AAEON üretici hizmetleriyle özel yapılandırmalar sağlama gibi özel eklentilere izin verir.

RTC-700B, Bluetooth ve Wi-Fi dahil olmak üzere çeşitli kablosuz iletişim protokollerini ve ayrıca 3G veya LTE hücresel iletişim için isteğe bağlı desteği destekler. Çalışırken değiştirilebilir pil ile RTC-700B, işin olduğu her yerde gün boyu çalışma sağlayabilir.

RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü

Müşteriler ayrıca RTC-700RK‘yi, RTC-700B‘nin tüm aynı özelliklerine sahip, ancak açık kaynaklı Android işletim sistemiyle seçebilirler.

Neden AAEON ?

AAEON en üst düzey hizmet ve destek sağlamak için deneyimini ve uzmanlığını kullanarak gömülü bilgi işlem alanında bir endüstri lideridir.

AAEON Dayanıklı Tablet Bilgisayarlar, mobil ve katıştırılmış uygulamalar için esneklik sağlar ve özelleştirme hizmetleri de yapılandırılabilirlik sağlar.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

RTC-700B: Biyometrik Saatler için Dayanıklı Tablet Çözümü