BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!
BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!

3/22/2020 12:00:00 AM

BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!

Yayınlayan: Icc_Admin

Salgın sınır tanımıyor. BOXER-6638U, mevcut COVID-19 salgını sırasında önleme yöntemlerinin araştırılması ve geliştirilmesi çabalarına katılıyor. BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!

IoT ve AI edge computing çözümlerinde bir endüstri lideri olan AAEON (An ASUS Company), BOXER-6638U sağlam gömülü kutu PC ile pandemik yanıtın güçlendirilmesine yardımcı oluyor. Intel® Core ™ i3 işlemcilere sahip BOXER-6638U şüpheli COVID-19 hastalarından göğüs röntgeni taramaları yapmak için kullanılan mobil X-ray makinelerine endüstriyel bilgi işlem gücünü getiriyor. Bu hayati ekipman tanı hızını ve doğruluğunu artırmaya yardımcı olur ve pandeminin yayılmasını önler.

COVID-19 olarak adlandırılan CoronaVirus’ün yayılması, dünya çapında ciddi bir etkiye neden oldu ve yüzyılımızın en büyük ve en yaygın salgını haline geldi. İnsan hayatları ve küresel ekonomiler üzerindeki etkisi ağırdır. Tıp uzmanları tarafından kontrol altına alma ve önleme konusunda dayanılan iş yükü ve stres ölçülemez. Bu tıp profesyonellerinin yanlarında, özellikle akciğer hastalıkların teşhisini hızlandırmak, zamandan ve emekten tasarruf etmek için geliştirilen mobil X-ray makinesi bulunmaktadır.

BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!

Bu mobil X-ray makinelerinin kalbinde AAEON’dan BOXER-6638U bulunur. Bu hayati tıbbi ekipmana entegre olan BOXER-6638U makine gereksinimlerini karşılar ve hafif olmanın ve cihaza kolayca entegre edilmesinin ek avantajlarını sunar. Fansız tasarımı ve sağlam yapısı ile BOXER-6638U, % 0,2’nin altında arıza oranı ile güvenilirliğini kanıtlamıştır. BOXER-6638U müşterinin sahada gerçek zamanlı olarak doğru veri gereksinimlerini karşılar.

BOXER-6638U , düşük güç tüketimi ve yüksek performans sağlayan Intel® Core™ i3 5010U işlemci ile donatılmıştır. Sağlam, fansız yapısı ile -20°C~60°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabilir ve sert sıcaklık değişikliklerinin olduğu yerlerde sorunsuz çalışabilir. Kompakt ve hafif olan BOXER-6638U, yeni sistemlerle kolayca entegre olabilir veya mevcut altyapıyı yükseltebilir. BOXER-6638U, DisplayPort, iki Ethernet bağlantı noktası ve kablolu ve kablosuz iletim için anten bağlantıları, iki Mini Kart genişletme yuvası ve mSATA, HDD / SSD yuvalarıyla depolama gibi I/O özellikleri sunar.

BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!

AAEON Sistem Platformu Bölümü Direktörü Alex Hsueh, “Çin’de tıbbi ekipman üretiminde uzmanlaşmış müşterilerimiz, kilit hastanelere yerleştirilen mobil röntgen makinelerine takılan yaklaşık bin adet BOXER-6638U kutu PC satın aldı, Pandemi yayılmasını önlemek için yapılan bu mücadelede AAEON ürünleri, çeşitli uygulamalarda kullanılan çeşitli platformlar ve çözümlerle ön planda etkili bir şekilde çalışıyor.” dedi.

#coronavirus #corona #covid19 #4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

BOXER-6638U: Pandeminin Önlenmesi İçin Çalışıyor!