Windows® 7 desteği sona erdi. Peki şimdi ne olacak?
Windows® 7 desteği sona erdi. Peki şimdi ne olacak?

3/14/2020 12:00:00 AM

Windows® 7 desteği sona erdi. Peki şimdi ne olacak?

Yayınlayan: Icc_Admin

Windows 7 desteği, Windows 7 İşletim Sistemlerinin Home, Pro, Enterprise ve diğer sürümleri için 14 Ocak 2020’de sona erdi. Endüstriyel otomasyon, dijital tabela, veri toplama veya uzaktan makine izleme gibi iş için gerekli uygulamalarınız için hala Windows 7 kullanıyorsanız, muhtemelen işletim sisteminizin desteğinin sona erdiğini biliyorsunuz, ancak ne yapacaksınız? Desteğin sonu, Windows7’nin bilgisayarınızdan kaybolacağı anlamına gelmez, aslında daha uzun yıllar çalışmaya devam edecektir. Ancak, desteklenmeyen bir işletim sistemi çalıştırmak işletmenizi kötü amaçlı yazılım saldırıları ve virüsler için yüksek risk altına sokabilir. Windows® 7 desteği sona erdi. Peki şimdi ne olacak?

Birçok OEM, Gömülü Sistemler için Windows 7 Pro adlı bir Windows 7 sürümü kullandı. Doğal olarak, bu kullanıcıların çoğu Gömülü Sistemler için Windows 10 Pro’yu aradı, ancak bu mevcut değil. Bunun yerine Microsoft, Windows 10 IoT Enterprise İşletim Sistemini oluşturdu. Ad anahtarı nedeniyle, bazı OEM’ler Gömülü Sistemler için Win 7 Pro’dan Win 10 Pro’ya yükseltildi, bu da yazılım ihtiyaçlarına en uygun olmayabilir.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Windows® 7 desteği sona erdi. Peki şimdi ne olacak?