AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri
AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri

3/9/2020 12:00:00 AM

AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri

Yayınlayan: ICC Admin

AI @ Edge çözümlerinde ödüllü bir lider olan AAEON, Intel® Movidius ™ Myriad ™ X tarafından desteklenen AI platformlarını sunar. AAEON, Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU’ya sahip bir mPCIe modülü üreten ilk şirket olarak Intel® çözümleriyle güçlü, esnek AI platformları sunarak sektöre öncülük etmeye devam ediyor.AAEON AI çözümlerinin merkezinde ve çekirdeğinde Intel® Movidius ™ Myriad ™ X bulunur. Intel® Movidius ™ Myriad ™ X, drone’ları kontrol etmekten endüstriyel kontroller gerçekleştirmeye kadar çok çeşitli AI uygulamalarını yapabilen düşük güçlü, yüksek performanslı bir VPU’dur. Intel® Movidius ™ Myriad ™ X, özel bir sinir ağı hızlandırıcısı olarak 105 fps’ye (tipik 80) ve 1 TOPS’a kadar hızları işleyebilir. Intel® Movidius ™ Myriad ™ X, OpenVINO araç setinin Intel® Dağıtımı ile uyumludur, bu da AI yazılımını kurmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırır.AAEON, Intel® ile ortak çalışmaları sonucu Intel® Movidius ™ Myriad ™ X tarafından desteklenen çok çeşitli AI çözümleri geliştirirken modüllerden panolara ve sistemlere kadar AAEON, benzersiz esneklik ve ölçeklenebilirlik sağlarken endüstride ve uç noktalarda yapay zeka için yeni platformlar ve çözümler geliştirmeye devam ediyor. AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri

AI Modülleri: AI Core X Ailesi AAEON’un Intel® Movidius ™ Myriad ™ X tarafından desteklenen yenilikçi AI modülleri serisi, AI Core X ailesi, mevcut platformlara üstün performans göstermeleri ile öne çıkıyor ve AI desteği vermek için bir dizi ölçeklenebilir çözüm sunuyor. AAEON, Intel® Movidius ™ Myriad ™ X özelliğine sahip ilk mPCIe modülü olan AI Core X; AI Core XM2280, 2 adet Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU’lu bir M.2 22×80 modülü; ve en yeni çözümümüz olan AI Core XP4 ve XP8 PCIe [x4] kartı. AI Core XP4 ve XP8, 4 ila 8 arasında Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU sunarak herhangi bir PC platformu için esneklik ve ölçeklenebilirlik sunuyor.

UP Squared AI Geliştirici Paketi & UP Xtreme Daha yaratıcı bir AI Edge çözümüne ihtiyaç duyan müşteriler için AAEON’un UP Squared AI Developer kiti, Intel® Movidius ™ Myriad ™ X’in gücünü kutusundan çıkar çıkmaz kullanıma hazır kompakt bir boyutta getiriyor. Eksiksiz bir sistem veya kart olarak sunulan UP Squared AI Developer Kit, Windows 10 ve OpenVINO araç setinin Intel® Dağıtımı ile birlikte geliyor ve bir EverFocus USB Kamera’yı da paketinde barındırıyor. Yakında AAEON’un UP Board hattına gelecek olan 8. nesil Intel® Core ™ i3 / i5 / i7 işlemciler, eski adıyla Whiskey Lake tarafından desteklenen UP Xtreme, modüler yapısı ile AI Core X, AI Core XM2280 ve Vision Plus X kartlı altı adede kadar Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU’ları destekleyebiliyor. Yapay görme uygulamalarından kompakt ancak güçlü bir Edge Server çözümüne kadar çeşitli çözümler için güç sunuyor.

AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri

AI-Destekli Gömülü Kartlar: GENE-APL7 & EPIC-KBS9 AAEON, GENE-APL7 kompakt kartından veya EPIC-KBS9 tek kartlı bilgisayardan AI gücüne sahip yerleşik kart çözümleri sunuyor. GENE-APL7, müşterilere iki mPCIe mini Kart yuvası ile esneklik, on adede kadar USB bağlantı noktası veya on adet COM bağlantı noktası desteği verirken; akıllı perakende veya bankacılık gibi çok sayıda I/O (Giriş/Çıkış) aygıtına ihtiyaç duyan uygulamalar için mükemmel bir seçim olduğunu kanıtlıyor. EPIC-KBS9 SBC, PCIe [x4] yuvası ve 7’nci Nesil Intel® Core ™ i3 / i5 / i7 işlemcileri için müşterilere AI ölçeklenebilirliği sunarken EPIC-KBS9 ile görsel hata incelemesi gibi yüksek performanslı uygulamalara güç sağlamaya devam ediyor.

Intel® Movidius™ Myriad™ X AI@Edge Gömülü Box PC: BOXER-8300AI Serisi Intel® Movidius ™ Myriad ™ X AI @ Edge gömülü sistemler olan BOXER-8300AI serisi AAEON’un en yeni AI @ Edge sistemleri serisidir. Endüstriyel uygulamaların zorlu ortamları için tasarlanan BOXER-8300AI, işçi güvenliği, plaka tanımlama ve görsel inceleme (AOI) için AI Edge hesaplama uygulamalarına güç sağlarken ister AI Core X tarafından desteklenen BOXER-8310AI, ister iki Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU içeren BOXER-8320AI veya AI Core XP4 içeren BOXER-8330AI seçimleriyle uygulamanızın ihtiyaçlarına uygun bir sistem bulmak kolaydır. xP8. BOXER-8300AI serisi, kameralar ve sensörler için zengin bir I/O bağlantı noktası kompleksi olan OpenVINO araç setinin Intel® Dağıtımı ile uyumluluk ve standart AI ürünleri üzerinde gelişmiş termal performans ve çalışma özelliklerini barındırıyor.

AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri

AI@Edge ile NVR: AI Core X’li VPC5600S AAEON, AI @ Edge’in gücünü AI Core X ile VPC-5600S ile ağ video kayıt uygulamalarına da getiriyor. Araç içi bilgisayar ve akıllı güvenlik uygulamaları için tasarlanan VPC-5600S, güçlü 7.Nesil Intel® Core® i3 / i5 ve i7’ye sahip olmasının yanı sıra 8 adet POE bağlantı noktası, 4 adet USB 3.0 ve 2 adet LAN bağlantı noktası ile on dört ağ kamerasını destekleyen geniş bir I/O bağlantı noktası dizisine sahip olmasıyla öne çıkıyor. AI Core X ile VPC-5600S, AI @ Edge çözümlerini güvenlik ve izlemeye de getiriyor, hareket algılama, yaya trafiği ve akış izleme ve diğer akıllı izleme uygulamaları için Virtual Fence teknolojisine güç veriyor.

Yüksek Performans Endüstriyel AI: FWS-8600 AAEON, FWS-8600 ile yüksek performanslı AI işlem gücü sağlarken Intel Deep Learning Boost özelliğine sahip İkinci Nesil Intel® Xeon ™ SP işlemcilerle güçlendirilmiş board iki adede kadar AI Core XP8 PCIe [x4] kartını destekliyor. En zorlu endüstriyel uygulamalar için yüksek bilgi işlem performansı sunmak üzere tasarlanmış toplam 16 Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU olmasının yanı sıra 200’den fazla IP kamerayı destekleyebilen AI Core XP8 ile FWS-8600, otomatik depo ve lojistik işleme, üretim hattı izleme ve hatta kapı güvenliği ve erişim kontrolü de dahil olmak üzere aynı anda birden fazla AI @ Edge uygulamasına aynı anda güç sağlayabilir bir cihaz olma özelliği taşıyor.

AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri

Tüm ürünlerimizde olduğu gibi bu ürünlerde de AAEON üretici hizmetleri ve OEM / ODM desteği sunmaktadır. Özel yapılandırmalardan uygulamanızın benzersiz gereksinimlerine uyacak bir çözüm oluşturmaya kadar AAEON uçtan uca donanım desteği ve çözümleri sunmaya devam ediyor. AAEON Türkiye Ana Dağıtımcısı rolüyle ICC Dijital Endüstriyel olarak biz, bu misyonun farkında olarak tüm müşterilerimize uygulamaları boyunca yardımcı olmayı görev bilmenin bilinciyle AAEON’un şirket politikasını Türkiye genelinde sağlamayı görev edinmiş durumda olmaktan gurur duyuyoruz.

AAEON, Intel® Movidius ™ Myriad ™ X ve yeni nesil endüstriyel AI ve AI Edge uygulamalarına güç veren ödüllü çözümler sunan yenilikçi tasarımlarla AI @ Edge’de endüstriye liderlik etmeye devam ediyor. Dilerseniz AAEON’un kendi sitesinden, dilerseniz ICC’nin kendi web sitesinden dilediğiniz ürünle ilgili bilgi alabilir, telefonla satış ekibimizden bilgi alabilir ya da info@icc.com.tr adresinden mail ile bilgi talep edebilirsiniz.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

AAEON’dan Yapay Zeka [AI] Atağı: Intel® Movidius™ Myriad™ X ile güçlendirilmiş AI (Yapay Zeka) Çözümleri