Endüstriyel IoT Gateway!
Endüstriyel IoT Gateway!

3/8/2020 12:00:00 AM

Endüstriyel IoT Gateway!

Yayınlayan: Icc_Admin

Endüstriyel IoT Platformları için özel tasarlanmış IoT Gateway cihazları ICC tarafından sunulan IoT Gateway (ağ geçidi) cihazları, IoT konseptini çeşitli iç ve dış ortamlara uygulamak isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır. Bir otomasyon kontrol kabininden, hareketli bir araca kadar IoT, IIOT ağ geçitleri olan herkes için her yerde kullanılabilir. Endüstriyel IoT Gateway!

IoT Gateway (Ağ Geçidi) cihazları tipik olarak, çeşitli kaynaklardan ve farklı protokollerden veya kablosuz ağlar üzerinden yayınlanan I/O ve diğer verileri almak ve yönetmek için yeterli depolama, bellek ve işlem gücüne sahip küçük form faktörlü bir gömülü bilgisayardır. IoT ağ geçitleri cihaz bağlantısı, protokol çevirisi, veri filtreleme ve işleme, güvenlik, güncelleme veya bu gibi diğer bilgi yönetimi görevleriyle ilgilidir.

IoT Gateway (ağ geçidi) cihazlarının en önemli kullanım amacı, istenen bir ağdaki bağlı “şeylerden” elde edilebilen tüm verileri (Büyük Veri) anlamlandırmaktır. Bu “şeyler”, endüstriyel makineler, yenilenebilir enerji teknolojisi, araçlar, ev aletleri veya elde edilebilecek ve işlenecek faydalı verileri olan her türlü cihaz olabilir. Tüm bu “şeylere” bağlı sensörler hız, sıcaklık, yakıt seviyeleri, gürültü, titreşim, ışık vb. gibi verileri toplar. Bir IoT Gateway (ağ geçidi) daha sonra bu verileri bu etkinliğin EDGE’sinde (veri kaynağına daha yakın) işler, bilgileri dağıtır ve hatta öğrenilmiş sonuçlara tepki verir.

Endüstriyel IoT Gateway!

UP IoT Gateway Board

Hızlı bir şekilde ve şık bir deneyim sağlamak üzere tasarlanan UP ile çevresel cihazlar ile kolayca bağlanın. Mevcut tüm OS – Linux, Android ve Windows 10 işletim sistemlerini destekler. Robotik, dronlar, makine vizyonu, akıllı evler, e-eğitim, dijital tabela, akıllı araçlar ve Nesnelerin İnterneti kullanımları için idealdir.

#4G #4Gendüstriyelpc #AAEON #ai #akıllışehirler #akıllıulaşım #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #Ibase #iiot #iotgateway#industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #intelligenttransportation #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Endüstriyel IoT Gateway!