Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!
Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!

10/28/2019 12:00:00 AM

Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!

Yayınlayan: Icc_Admin

Birçok kişi Android’i düşündüğü zaman akıllı telefonları düşünür. İşletmelerde veya endüstriyel alanda kullanıldığını düşünmek çok nadirdir. Ancak, daha fazla kuruluş endüstriyel operasyonlarında esnekliğe ihtiyaç duyduğundan, giderek daha fazla Android işletim sistemine sahip panel PC’lere yönelmektedir. Panel PC’lerin entegrasyonlarına gelince büyük bir esnekliğe sahip oldukları gibi, uygulama geliştirmeye gelince Android platformları da esneklik sağlarlar. Ayrıca sadece Google Chrome, Internet Explorer gibi internet tarayıcılarının kullanımını gerektiren uygulamalar için oldukça ekonomik çözüm sağlarlar. Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!

Üretimde Panel PC

Kişiselleştirilebilirlik: Benzersiz gereksinimleri olan şirketler için, uygulama geliştirme çok büyük bir avantajdır. Kuruluşlar, hangi uygulamaların kendileri için en önemli olduğuna karar verebilir ve cihazlarını buna göre güncelleyebilir. Android, kendi uygulamalarını geliştirmek için de harika bir sistem. Belirli bir program çalışması gerektiren makine veya ekipman için, bir Android panel PC bu işlemleri yürütmek için ideal olacaktır.

Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!

Enerji Verimliliği: Android, diğer işletim sistemlerinden daha az sistem kaynağı kullanır, bu nedenle çalışması için daha az güçlü bir işlemci gerektirir. Bu enerji tasarrufu sağlar ve Android’in daha küçük cihazlarda çalışmasına izin verir. Bu nedenle, uygulamanız basitse ve yalnızca bir veya birkaç programı çalıştırmanız gerekirse, işi aynı şekilde yapan daha az işlem gücüne sahip bir panel PC elde etmek için daha az harcayacaksınız.

Uygun Maliyet: Android işletim sistemi ücretsizdir ve sistemi çalıştıran cihazlar, uygulamanıza ve nasıl kullandığınıza bağlı olarak daha ucuz olma potansiyeline sahiptir. Android’de çalışan birimler de genellikle daha az zorlu bilgi işlem gereksinimlerine sahip olduğundan daha küçük olduğundan, bu amaçla da tasarruf edebilirsiniz.

Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!

Android Panel PC Çözümleri

ICC tarafından sunulan Android panel PC’ler, endüstriyel sınıf iç bileşenler ve anakartlar ile üretilmiştir. Bu, bilgisayarınızın tüketici sınıfı bir PC’den daha uzun süreceği anlamına gelir. Panel PC’lerimiz de bilgisayarsızdır ve bu sayede bilgisayarın 7 gün 24 saat kesintisiz çalışmasını sağlar. Panel PC’lerin makine, ekipman veya duvarlara kolayca entegre edilmesini sağlayan özel bir montaj çerçevesine sahiptir.

Özelleştirme yetenekleri arttırılmış bir panel PC ile ilgileniyorsanız, Android mükemmel bir seçim olacaktır. Kullanılabilir seçeneklerimiz ve uygulamanız için neyin en iyi olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için ICC ile iletişime geçiniz.

Ayrıca websitemizde ANDROID PANEL PC başlığını da inceleyebilirsiniz.

#4G #4Gendüstriyelpc #ai #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #machinevision #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Android! Endüstriyel Bilgisayarlar için!