Ödüllü İki Ürünümüz Var!
Ödüllü İki Ürünümüz Var!

11/6/2019 12:00:00 AM

Ödüllü İki Ürünümüz Var!

Yayınlayan: Icc_Admin

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler’in Temsilcisi olduğu AAEON ve IBASE markaları 2 ürün ile Taiwan Excellence 2020 ödüllerine layık görüldü. Tayvan Mükemmellik Ödülleri (Taiwan Excellence Awards) , Tayvan sanayilerini ürünlerine yenilik ve değeri yükseltmeleri ve dahil etmeleri konusunda teşvik etmek için Ekonomik İşler Bakanlığı (MOEA) ve Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından verilen yıllık ödüllerdir. Ödüllerin seçimi Ar-Ge, tasarım, kalite ve pazarlama olmak üzere dört kriter üzerine kuruludur. Ödüllü İki Ürünümüz Var!

AAEON, plaka tanıma uygulamaları için yenilikçi BOXER-8110AI AI @ Edge çözümü için 28. Tayvan Mükemmellik Ödülüne hak kazandı.

Endüstri lideri AI ve Edge bilişim çözümleri geliştiricisi olan AAEON, 2020 için 28. Tayvan Mükemmellik Ödülü’nü almaktan onur duyuyor. Ödül, AI ve uç bilgisayarları güçlendirmek için tasarlanmış esnek ve sağlam bir gömülü bilgisayar olan BOXER-8110AI‘nin yenilikçi tasarımını kabul ediyor . BOXER-8110AI ayrıca bu yılın başlarında 2019 COMPUTEX D&I Ödülünü kazandı.

Ödüllü İki Ürünümüz Var!

BOXER-8110AI, araba plaka tanıma uygulamalarında yenilikçi tasarımı ve performansı ile 2020 Tayvan Mükemmellik Ödülü tarafından tanınır. NVIDIA Jetson TX2 SOC ile güçlendirilmiş BOXER-8110AI, AI çıkarımı ve kenar hesaplama işlemlerini çalıştırmak için düşük güçlü, yüksek performanslı bir çözüm sunar. Fansız sağlam kasa tasarımının yanı sıra, BOXER-8110AI akıllı parktan trafik izlemeye kadar uygulamalar için mükemmel bir çözümdür.

AAEON yenilikçi kompakt AI@Edge platform ailesinin bir parçası olarak, BOXER-8110AI, Tensorflow, Caffe2 ve MXNet dahil AI çerçevelerini destekler. Kullanıcılar ayrıca kendi AI çıkarım yazılımlarını yükleyebilir ve AAEON üreticisi ve OEM / ODM hizmetlerinin uzmanlığını ve desteğini kullanabilir.

Ödüllü İki Ürünümüz Var!

Ödül hakkında konuşan AAEON CEO’su Howard Lin, “AAEON’un yenilikçi tasarımımız için bir kez daha tanınması ve AAEON’un müşterilerimize sağladığı kalite seviyesi büyük bir onur” dedi.

Dünyanın önde gelen dijital signage ve gömülü sistemler sağlayıcısı olan IBASE Technology Inc., SW-101-N dış mekan IP68 sınıfı su geçirmez dijital Digital Signage ürünü ile 2020 Tayvan Mükemmellik Ödülleri ile onurlandırıldığını duyurmaktan gurur duyuyor.

IBASE’de çözüm ürünü planlama direktörü Archer Chien, “Perakende, taşımacılık, finans, ağırlama, eğlence, eğitim ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli endüstriler için ideal olan çok çeşitli kaliteli dijital tabela oyuncuları sunuyoruz” dedi. “IBASE’in son sekiz yıldaki altıncı Tayvan Mükemmellik Ödülü’nü alması büyük bir onay. Ödüllü SW-101-N, sistemi su, toz, hava ve zorlu hava koşullarından korumak için IP68 standartlarını kullanarak sert dış koşullar için tasarlanmıştır ve dış ortamlar için mükemmeldir.”

Sistem -40°C~75°C arasında geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahiptir ve otomatik açma / kapama zamanlaması, güç sürdürme, sistem sıcaklığı / voltaj uzaktan izleme özelliğine sahip akıllı kontrol ve uzaktan izleme işlevleri için IBASE benzersiz iCONTROL ve Observer teknolojilerini destekler ve düşük sıcaklık önyükleme koruması. Siyah renkli su geçirmez muhafaza, iki USB 2.0, bir Gigabit LAN, bir RS232, DC güç girişi ve dijital I / O için bir C3 HDMI konektör ve M12 I/O arabirim konektörlerini kullanır.

#4G #4Gendüstriyelpc #ai #akıllıpark#akıllışehirler #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #digitalsignage #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #machinevision #movicon #movicon11 #moviconnext #otomasyon #otopark #panelpc #plakaokuma #platerecognition#progea #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

Ödüllü İki Ürünümüz Var!