AAEON Atlas Platformu ile Dünyadaki Akıllı Şehirleri Birleştiriyor!
AAEON Atlas Platformu ile Dünyadaki Akıllı Şehirleri Birleştiriyor!

10/30/2019 12:00:00 AM

AAEON Atlas Platformu ile Dünyadaki Akıllı Şehirleri Birleştiriyor!

Yayınlayan: Icc_Admin

Türkiye temsilciliği ICC tarafından yapılan, AAEON Atlas, Intel® Movidius ™ Myriad ™ X’in gücü sayesinde Akıllı Şehirler için güvenliği, enerji verimliliğini ve maliyetleri düşürmeye yardımcı olan yepyeni bir platformdur. AAEON Atlas Platformu ile Dünyadaki Akıllı Şehirleri Birleştiriyor!

Akıllı şehircilik (smart city) çözümlerinde lider olan AAEON, şehirlere AI ve edge computing için esnek çözümler sunmak üzere inşa edilmiş sağlam bir edge node olan AAEON Atlas’ı duyurdu. Intel® Movidius ™ Myriad ™ X ile AAEON Atlas, bir dizi Smart City uygulaması için gerçek zamanlı işlem sunuyor.

AAEON Atlas’ın temel özelliği, yerleşik Intel® Movidius ™ Myriad ™ X görüntü işleme birimidir (VPU). Intel® Movidius ™ Myriad ™ X, aygıtta AI çıkarımı için düşük güçlü, yüksek performanslı bir çözüm sunar. AAEON Atlas, model optimizasyonu, donanım hızlandırması gibi yerleşik özellikler içeren ve Intel® Movidius ™ Myriad ™ X VPU’nun özelliklerini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış daha fazlasını içeren Intel® OpenVINO ™ araç setinin dağıtımı ile uyumludur.

AAEON Atlas Platformu ile Dünyadaki Akıllı Şehirleri Birleştiriyor!

AAEON Atlas, çok çeşitli edge computing uygulamalarında kullanılabilir. Bir node gateway olarak AAEON Atlas, akıllı kontrol sağlayarak 200’e kadar akıllı sokak lambasına bağlanabilir. Plaka tanıma AI çıkarımıyla AAEON Atlas, Smart Street Parking gibi uygulamaları çalıştırabilir veya trafik ihlallerini veya kazaları tespit edebilir. Trafik ve tıkanıklık izlemesi sayesinde, AAEON Atlas trafik akışını iyileştirmeye yardımcı olmak için gerçek zamanlı olarak trafik sinyallerini optimize edebilir. AAEON Atlas, kalabalık kontrolü ve akış izleme uygulamalarındaki yayaları adsız olarak tespit edebilir.

AAEON Atlas ayrıca AAEON tarafından sunulan uçtan uca destek ile birlikte geliyor. Konseptden kişiselleştirmeye, kuruluma ve konuşlandırmaya kadar, AAEON müşterilere Smart City çözümlerinin ilk günden itibaren hazır olmalarını sağlamak için tam destek sağlar.

AAEON’un Yeni İş Geliştirme bölümü kıdemli ürün müdürü Kevin Ting, “AAEON kalitesi ve uzmanlığı ile, AAEON Atlas, Akıllı Şehir uygulamalarının ağırlığını taşıyacak bir çözümdür” dedi. “Bir IoT / AIoT ağ geçidi veya gerçek zamanlı AI analitiği sağlasanız da, AAEON Atlas, Akıllı Şehirler için paha biçilmez kenar hesaplama işlemlerini sağlamak için Intel® Vision Ürünlerinde en son teknolojiyi kullanır.”

#4G #4Gendüstriyelpc #ai #akıllışehirler #artificialintelligence #automation #digitalization #digitaltransformation #digitilization #dijitaldonusum #dijitaldönüşüm #edge #edgecomputing #endustri40 #endustriyelbilgisayar #endustriyelotomasyon #endustriyelpc #endüstri40 #endüstriyelbilgisayar #endüstriyelotomasyon #endüstriyelpc #görselkontrol #iiot #industrialautomation #industry40 #iot #ipc #ipc4 #machinevision #movicon11 #moviconnext #otomasyon #panelpc #robotics #robots #sanayidedijitaldönüşüm #scada #selfcheckout #smartcity #smartcities #smartfactories #smartfactory #smartmanufacturing #smartretail #veritoplama #yapayzeka

ICC Dijital Endüstriyel Teknolojiler Ltd. Şti.

Osmangazi Mahallesi Atayolu Caddesi No:108 Gate Of Anatolia Ticari Blok Ofis 1 Sancaktepe / İstanbul / Türkiye
Telefon: +90 216 510 66 96
E-Posta: info@icc.com.tr
Web: https://www.icc.com.tr
Mersis No: 0211069647300014

AAEON Atlas Platformu ile Dünyadaki Akıllı Şehirleri Birleştiriyor!